Beskrivning

Badkarsinlägget är tillverkat av högkvalitativt PVC-material och av ventilerande tyg, som torkar särskilt snabbt, andas och är vattentätt. Förhindrar att badinlägget möglar eller tar emot andra bakterier efter bad, vilket inte bara gör badandet bekvämt utan också hygieniskt.

Med tredimensionell, ventilerande design gör det antibakteriella nätmaterialet att vatten och luft kan flöda genom kudden och torka snabbt, och det kan effektivt minska flytförmågan, andningsbart nättyg.

Det finns krokar på baksidan av kudden, du kan hänga den på en ventilerad plats efter användning, mycket bekvämt och snyggt.

Supermjuk stoppning och tjock badmatta med inbyggd ergonomisk kudde för att stödja huvud, nacke, rygg, axlar och svanskota för helkroppsavkoppling, lämplig för hem, gym, bastu, hotell, spa och många andra platser.

När den inte används kan den vikas för förvaring, lätt att förvara och tar inte bort något utrymme, bekvämt att transportera när du reser, redo att njuta av avkopplande badkar, bubbelpooler och hemspa och andra typer av badrum.

Objektsnr 630556016

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 12:59

Badkarsmatta med kudde, 3D Air Mesh spa badkarskudde madrass, (125 x 36 cm)

Pris

99 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?