Beskrivning

Knappar från en nedlagd butik, hade lite besvär med att identifiera användningsområde så jag fick kontakta tillverkaren för att få veta mer detaljer. Dels är de lödda undertill och fäste undertill är av något som ser ut som koppar. Jag tog till sist kontakt med varumärket som svarade "The buttons are supplied by us many years ago.The buttons are for no doubt blazers".

Period är lite mer flytande men ett par ledtrådar för tillverkare var att supplied in gross and soldered shanks så är perioden rimligtvis runt 1960tal eller dessförinnan.
Blank plan odekorerad knapp. De ligger i gross i silkespapper och är inte använda tidigare men de kan behöva putsas upp och eventuellt kan någon repa i ytan förekomma där de legat mot varandra. Det kan främst ses när man ex tar en närbild på en knapp med blixt. Som ni ser på bild är undersidan långt ifrån tjusig eller glamourös. Tillverkade i England.

Antal: 50 st. Vid behov av mindre antal går det att höra av sig så lägger jag upp annons på antal efter ök, men jag antar att man vid behov av dessa ofta behöver större antal.
Mått, ca 13,96 mm.
Material, ljus metalltyp.
Note: undersydda.

Jag samfraktar gärna.
Allmän info:
* Samköp gärna flera varor. Jag redigerar frakt till den aktuella. Ingen extra kostnad tillkommer, endast speditörs/postnords avgift.

* Har du köpt flera annonser på auktion så begär samfraktskostnad. Den sätts till max faktiskt kostnad till speditör, inga avgifter tillkommer.

*Betalning efter auktionsköp önskas senast inom fem vardagar om inte annan överenskommelse görs .

*Jag sampackar självklart. Ingen kostnad utöver fraktavgift tillkommer. Ej heller emballageavgifter.

*Jag har f-skatt och moms ingår i enlighet med VMB.

*Ej uthämtade försändelser förbrukar frakt till köparen. Återkom med info om hur du vill att det skickas igen mot ny fraktkostnad.

*Som företagare följer jag konsumentköplagen och distansköplagen. Ångerrätt gäller i 14 dagar efter mottagande av vara som skall komma till mig i samma skick som du mottog den. Du som köpare betalar fraktkostnaden till mig vid tillämpad ångerrätt.

Ta gärna en kik under mina butiksannonser, där säljs allt till fasta priser!

Objektnr 562764457

Visningar 237

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

50 st vintage blazer knappar, ca 14 mm kavaj ell till live Ca 1960tal herr knapp

Pris

150 kr

bortbytingen@

Långås, Sverige

5.0

bortbytingen@

Företag

Toppsäljare

6 238 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också