Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® City 60290 "Skateboardpark" - numera sällsynt byggsats lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Leksaken LEGO® City Skateboardpark (60290) har allt barn behöver för att iscensätta spännande skateboardevent, inklusive quarterpipe, ramp, gungbräda och rail. Barnen kan också utöka leksetet för att skapa sin egen stad med den medföljande vägplattan. Och med minifigurerna BMX-förare, rullstolsidrottare och skateboardåkare väntar oändliga timmar av spännande lekar!Perfekt för pojkar och flickor från 5 år. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något inom LEGO® City? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mest exklusiva byggsatserna LEGO® har producerat inom City segmentet! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter:

  • Det actionfyllda leksetet LEGO® City Skateboardpark (60290) kommer att få barns kreativitet att lyfta. Perfekt för pojkar och flickor från 5 år och inspirerar till fria lekar baserade på verkliga scenarier.
  • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en pop up-skateboardpark, som LEGO® vägplattor, hinder, flaggor, ramper, gungbräda, plus en lastbil och en BMX-cyklist, samt minifigurer i form av en rullstolsidrottare och en skateboardåkare.
  • Barn kan ordna skateboardevent och göra häftiga stunttrick. Och med de medföljande vägplattorna kan de koppla ihop setet med andra lekset för att utöka sin stad.
  • Leksetet LEGO® City Skateboardpark är en fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till barn som älskar fantasifulla rollekar.
  • När den är färdigbyggd är skateboardparken 12 cm hög, 19 cm bred och 22 cm djup, och lastbilen är 5 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred.
  • LEGO® tillbehör i detta set: hjälmar till skateboardåkarna, en mobiltelefon och Vita Rush-läskburkar.

Objektnr 585239594

Visningar 566

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO City 60290 "Skateboardpark" - från 2021, oöppnad / förseglad!

Pris

579 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

962 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?