Beskrivning

LEGO® Harry Potter 75952 "Newts väska med magiska djur" - numera sällsynt byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! En riktigt fin byggsats med spännande magiska djur, passar väldigt fint som present till alla som gillar Harry Potter och hans vänner! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor "Albert18" och ”LoppOLek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Harry Potter? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt fint sortiment som innehåller allt från specialpåsar och minifigurer till de mer sällsynta och exklusiva byggsatserna av samlarkaraktär inom LEGO® Harry Potter serien. Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” och våra säljsidor ”Albert18” och ”LoppOLek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna om förpackningens skick är särskilt viktig för dig!

FRI FRAKT! Vi bjuder gärna på frakten när du totalt handlar för 1.000 kr eller mer! Notera, om de varor du lagt i korgen delas upp i två olika varukorgar i kassan, vänligen genomför båda köpen, så samfraktar vi samt återbetalar överskjutande/felaktigt debiterad fraktavgift i efterhand.

Övrig produktbeskrivning: LEGO Harry Potter 75952 "Newts väska med magiska djur" - Kliv in i LEGO® Fantastic Beasts™ 75952 Newts väska med magiska varelser – det finns plats för alla! Hjälp Newt att ta med Jacob, Tina och Queenie på en rundtur i de olika magiska vidundrens naturliga miljöer, och lär dem att sköta erumpenten, occamyn, åskfågeln, nifflaren och bågsvansen. Ha kul när du utforskar, blandar trolldrycker och sköter om de magiska vidundren. Innehåller 4 minifigurer, Newt Scamander™, Jacob Kowalski, Tina Goldstein™ och Queenie Goldstein™, plus en byggbar erumpent, occamy och åskfågel samt en nifflar- och en bågsvansfigur. Innehåller en byggbar och hopfällbar väska med ett bo med ett occamyägg, skydd och skötselplatser.
• Öppna och fäll ut väskan för lek på resande fot! Använd tillbehören för att sköta om de magiska varelserna. Återskapa klassiska scener från filmserien Fantastiska vidunder. Tillbehör: 4 trollstavar, tekanna, borste, köttyxa, kalkonben, paraply, hjälm, mynt, guldtacka, stege, hink och trolldrycker. När väskan är stängd är den 13 cm hög, 16 cm bred och 4 cm djup, och när den är öppen 6 cm hög, 30 cm bred och 10 cm djup.

Objektnr 508750422

Visningar 3 366

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Harry Potter 75952 "Newts väska med magiska djur" - från 2018, oöppnad!

Pris

1 398 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

970 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?