Beskrivning

LEGO® Hidden Side 70425 "Newburys hemsökta gymnasium" - numera sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Letar du efter något inom LEGO® Hidden Side? Då har du verkligen hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller så gott som samtliga byggsatser inom Hidden Side serien!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoaskens) skick är särskilt viktig för dig!

Objektnr 517691784

Visningar 2 592

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Hidden Side 70425 "Newburys hemsökta gymnasium" - oöppnad / förseglad!

Pris

2 298 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

966 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?