Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Harry Potter 76930 "Adventskalender 2021" - numera sällsynt och exklusiv julkalender lanserad 2021, oöppnad / förseglad från Peklek! Komplettera upp med en tidigare årsmodell så slipper alla få samma sak i varje lucka eller använd innehållet som små prisvärda överraskningspresenter till exempelvis när barnbarnen hälsar på! Kan också användas som små belöningspresenter till barnen! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Fira jul i trollkarlsvärlden med en magisk LEGO Harry Potter överraskning varje dag i 24 dagar! Bakom varje lucka finns en ny LEGO Harry Potter present att öppna, bygga och leka med. Varje dag får du en ny favoritkaraktär, ett föremål eller ett grymt tillbehör från Harry Potters värld, så att du kan skapa egna juläventyr på Hogwarts! Fira jul i trollkarlsvärlden med den magiska LEGO Harry Potter 75964 adventskalendern. Bakom var och en av de 24 luckorna finns en ny LEGO Harry Potter present. När den stora dagen närmar sig kan barn återskapa glada julscener från filmerna om Harry Potter som kommer att inspirera till fantasifulla lekar genom hela julen. Denna LEGO Harry Potter adventskalender innehåller 7 minifigurer, Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Albus Dumbledore, Professor Flitwick och Hogwarts arkitekten, plus en Hedwig figur. Modeller som ingår: en mikromodell av Hogwartsexpressen, en byggbar eldstad med juldekorationer, bord från stora salen med tillbehör och en staty på piedestal dekorerad med de 4 elevhemssköldarna. De 24 presenterna kan kombineras för att inspirera barn att återskapa julscener från Harry Potter filmerna eller hitta på egna magiska berättelse.

Objektnr 536624703

Visningar 1 873

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Harry Potter 76930/ Jul "Adventskalender" - från 2021, oöppnad /förseglad!

Pris

649 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

963 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?