Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Den här Legoasken är oöppnad / förseglad (Nytt)! This Lego box is New & Sealed!

LEGO® The Lone Ranger 79108 "Stagecoat Escape" - mycket sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2013, oöppnad / förseglad! Underbar klassisk "indianer och cowboys" byggsats i modernare tappning som framkallar en hel del nostalgi hos oss som har bygg Lego i flera decennier! Ytterligare produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Historik & lektips: LEGO "The Lone Ranger serien" Cowboys och indianer är något som nästan alla har lekt när de var små, och visst är det roligt? Med LEGO The Lone Ranger är det roligare än någonsin! Precis som i filmen med samma namn är det John Reid som är den maskerade västernhjälten, The Lone Ranger, som tillsammans med indianen Tonto slåss för rättvisan mot elaka banditer. Här kan ni hitta de häftiga figurerna från legenden, och även diligenser, hästar, tåg m.m.
Indianen Tonto är precis som John Reid trött på skurkarna, så när de träffas bestämmer de sig för att tillsammans skipa rättvisa. I de olika LEGO-askarna finns många spännande scener från filmen där du kastas in i strider. Säg "Hi-Yo, Silver!" till Lone Rangers trogna häst Silver och visa skurkarna vem som bestämmer. Sen kan ni lugnt rida hemåt i solnedgången.

Övrig produktbeskrivning: Håll utkik efter banditerna som tänker stjäla Red Harringtons värdefulla silver som är inlåst i diligensens kassaskåp! Kasta ner bagaget där bak för att stoppa skurkarna! Hoppa sedan upp på de galopperande hästarna, koppla bort vagnen och hjälp Lone Ranger och Tonto att ta fast banditerna innan de stjäl silvret! Innehåller hela 5st LEGO Minifigurer med vapen och tillbehör: Lone Ranger, Tonto, Red Harrington och banditerna Jesus och Barret.

Objektnr 612503185

Visningar 469

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Lone Ranger 79108 "Stagecoat Escape" - från 2013, oöppnad / förseglad!

Pris

2 198 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

957 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?