Beskrivning

Mycket ovanligt isplanet-set, en liten plogbil med tillhörande satellit. Såldes enbart i USA och Kanada i ett kombo-paket med en liten brandbil. Vi har inte heller en aning om hur vi har fått tag i den, men alla delar låg i vår kombinerade samling. Är som sagt så pass ovanlig att det inte finns någon av dessa till försäljning på Bricklink och bara fyra av kombo-paketen i hela världen (när den här annonsen läggs upp).

Den har egentligen inget officiellt namn men brukar kallas Ice Planet Satellite Plow eller Ice Planet Grader. Kombopaketet har nummer 1722 medan plogbilen för sig har 1704.

Originalinstruktioner finns ej. Har satt ihop den som syns från delar på nätet, skrivit ut, skurit till och vikt. Ingen box.

Levereras nedplockad.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning har registrerats. Skickas i vadderat kuvert eller kartong. Skickar ej något så här värdefullt med frimärke.

Objektsnr 630329354

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 14:43

1704-Ice Planet Satellite Plow (1994) ovanlig isplanet-plog, rymd, space, retro

Såld för

400 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?