Beskrivning

Komplett med manual men utan kartong. Legot skickas nedmonterat i påsar enligt beskrivningen. Se mina andra annonser för samfraktspris.

70330

Svinga runt svärden på Ultimate Clays ultrarustning för att få fienderna att tappa fotfästet! Fäst de fyra lavadrakvingarna och bränn dem från luften. Skydda dig själv från fiendens dödligaste vapen med kraftfältsskivan om saker och ting inte går som planerat. Uppgradera dina stridsfärdigheter genom att skanna sköldar för att få tre NEXO-krafter till din digitala samling av unika förmågor så att du kan överlista Jestro och de onda lavamonstren i gratisappen LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0. Skanna för tre NEXO-krafter: Svärdstornado, Lavadraken och Kraftfält.

70331

Byt bort kungliga förpliktelser mot lite riktig action! Ultimate Macy är en prinsessa, och hon vet hur man strider med de futuristiska NEXO-krafterna. Avfyra ett spikklubbsregn med sexknoppskanonen, svinga fenixyxan och trassla in fienden i Djungeldrakens slingerväxter och släng iväg dem långt! Uppgradera dina stridsfärdigheter genom att skanna sköldar för att få tre NEXO-krafter till din digitala samling av unika förmågor för att överlista Jestro och de onda lavamonstren i gratisappen LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0. Skanna för tre NEXO-krafter: Spikklubbsregn, Fenixflamma och Djungeldraken.

70339

LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Flama 70339 Det här hetlevrade monstret är omöjligt att stoppa när han svingar sin grymma flamhammare och slår den i marken för att bilda en eldring runt fienden! Ultimate Flama har massor av knep, med en slemknoppkanon och isvatten för att blöta ner fienden. Uppgradera dina stridsfärdigheter genom att skanna sköldar och få tre NEXO-krafter till din digitala samling av unika förmågor för att överlista dina fiender i gratisappen LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0. Skanna för tre NEXO-krafter: Flamförstörelse, Slemexplosion och Isdrake.

70365

Öka Axls krafter med denna byggbara stridsrustning, superstor yxa, jättelik knytnäve, NEXO-kombokraftssköld, fem sköldar som kan skannas och minifiguren Axl. Innehåller 88 delar och passar för barn 7-14 år.

Hoppa i den toppmoderna stridsrustningen och förvandla tungviktsriddaren Axl till en kraftfull stridsmaskin, och använd den superstora yxan för ännu kraftigare slag. Hitta sedan på ett sätt att på egen hand besegra Monstrox och stenmonstren genom att kombinera tre valfria NEXO-krafter till en unik NEXO-kombokraft, och skanna dem till den kostnadsfria appen LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0.

Objektnr 635005103

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 17:27

LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Clay, Macy, Flama och Axl

Utropspris

|0 Bud

320 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också