Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

LEGO® Exclusive 30545 "Fish Free Builds - Make It Yours" - specialpåse lanserad 2019, oöppnad! Kan skickas spårbart och försäkrat med Schenker eller som inrikes brev med PostNord. Väljer du fraktalternativet PostNord så tar du som köpare risken vid eventuell skada eller utebliven post. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl här som eventuella köp på våra övriga säljsidor "Albert18" och ”LoppOLek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Butiken ”Peklek” och våra säljsidor ”Albert18” och ”LoppOLek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Objektsnr 506310415

Visningar 692

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 30545 "Fish Free Builds - Make It Yours" - från 2019, oöppnad!

Pris

99 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

951 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?