Beskrivning

Oöppnad / förseglad påse (New & Sealed Bag)!

LEGO® Jurassic World foil pack "Dr. Wu's Laboratory" - slutproducerad 2021, oöppnad! "Foil pack" påsar innehåller ingen bygginstruktion men är relativt lätta att bygga (även för oss vuxna ;-). Mycket uppskattad liten överraskningspresent till exempelvis barn och barnbarn. Alltid bra att ha några i byrålådan! Kan skickas spårbart och försäkrat med Schenker eller som inrikes brev med PostNord. Väljer du fraktalternativet PostNord så tar du som köpare risken vid eventuell skada eller utebliven post.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången!Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Letar du efter något med dinosaurietema? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mest exklusiva byggsatserna inom serier som LEGO® Jurassic World, Jurassic Park och Dino! Vi erbjuder även ett fint sortiment av sällsynta byggsatser som riktar sig till de allra minsta klossbyggarna genom LEGO® Duplo och Juniors produkter. Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Objektsnr 520501991

Visningar 873

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Jurassic World "Dr. Wu's Laboratory" - specialpåse från 2020, oöppnad!

Pris

139 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

947 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?