Beskrivning

Feerna önskar att alla ska uppleva sin uråldriga visdom och känna sig kopplade till jorden. De är naturens väktare, magiska manifestatorer - de vill bara skapa vackra välsignelser i våra liv. Nu finns det ett sätt att ta emot dessa välsignelser genom att använda Feernas Oracle som dörren till möjligheternas osynliga rike strax bortom våra fingertoppar.
Oracle of the Fairies, skapad av Karen Kay, känd fekommunikatör, kommer att vägleda användaren att söka efter fevisdom och få konkreta svar som ger inspiration och lösningar på vardagliga frågor. Varje läsning kommer att dela positiva och praktiska feinsikter, direkt relaterad till användarens unika energi och personliga omständigheter.
Syftet med denna orakellek är att göra det möjligt för användaren att skapa sin egen väg i livet med visdom och självförtroende - enkelt gjort när du enkelt kan kommunicera med dina feguider för hjälp genom denna extraordinära kortlek.
Oracle of the Fairies kommer att tilltala dem som älskar naturen och tror på livets magi och under. Det är för de människor som "vet" att det finns mer i livet än vad som kan ses med våra fysiska ögon, som älskar och bryr sig om planeten och har en passion för miljön.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633827727

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 18:59

Oracle of the Fairies - Karen Kay

Pris

219 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också