Beskrivning

En gång, när vi träffades, sa vi de heliga orden, Välsignade vare, för att önska varandra välsignelser för dagen, för natten och för de djupa vändpunkterna i våra liv. Vi gjorde det för att ge det allra bästa av våra önskningar, för att ge gåvan av en mild laddning av stödjande energi, en ära av själen. Detta keltiskt inspirerade däck, på mycket enkla, verkliga sätt, återlämnar till dig välsignelsens heliga kraft och ger dig en väg till återkoppling med det gudomliga. Lucy Cavendishs medkännande välsignelser ger hopp, inspiration, förståelse och uppmuntran. Mest av allt erbjuder de en djup känsla av tillhörighet, komforten av att bli sedd, en påminnelse om att du är en omhuldad och mest värdefull varelse. För varenda en av livets portar, för alla glädjestunder och utmaningar, finns det en välsignelse att återigen tända din själs lysande, kärleksfulla ljus. Jane Starr Weils utsökta illustrationer ger en unik fest av hängivna skatter som kommer att återställa din ande till det heliga, varje dag. 46 kort och 140-sidors guidebok, förpackad i en inbunden kartong

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633830229

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 19:10

Blessed Be - Lucy Cavendish

Pris

289 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också