Beskrivning

Med budskapen från denna orakelkortlek kan du kombinera din personliga energi med Andens kraft för att förutsäga och skapa ditt öde! Denna orakelkortlek förbinder universums energiska principer med den personliga energin från den mänskliga upplevelsen och Andens kraft. Korten innehåller ett brett utbud av andehjälpare, inklusive änglar, uppstigna mästare och andra guider för att avslöja Andens inflytande på dina nuvarande omständigheter. Kortleken innehåller också energikort som indikerar läsarens nuvarande omständigheter tillsammans med olika potentiella framtider, samt undersöker resonansen av aktuella händelser. Korten samlas för att förutsäga detaljer, ge råd om åtgärder och introducera andeassistenter, vilket ger en verkligt upplysande läsning. 44 kort och guidebok.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633831485

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 19:15

Energi & Ande - Sandra Anne Taylor SVENSK

Pris

359 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också