Beskrivning

"Himmel eller helvete" är ett underhållande spel med hög igenkänningsfaktor. Spelet innehåller 300 träffsäkra frågor om etik och moral som kommer leda till många roliga diskussioner och anekdoter. Frågorna är poängsatta med plus- och minuspoäng. Den med flest pluspoäng vinner. Kan spelas av 2 eller fler spelare. Från Kylskåpspoesi, 14*14,5*4,5 cm, i mycket fint skick.

Har du kissat i en simbassäng? Ställer du tillbaka tomma mjölkpaket i kylskåpet? Brukar du lägga väskan på sätet och låtsas sova för att ingen ska sätta sig bredvid dig på bussen? Har du tryckt fast tuggummi under stolen eller kastat batterier bland de vanliga soporna? Och handen på hjärtat... struntar du i att använda toaborsten på offentliga toaletter?

Vikt: 270 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628357186

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:56

HIMMEL ELLER HELVETE - spelet som summerar dina gärningar

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?