Beskrivning

MARIES PASSION av Régine Deforges, utgiven av Bonniers och i mycket fint skick. Inbunden med skyddsomslag, 13*20,5cm, 146 sidor.

En dag fann Régine Deforges, den franska succéförfattarinnan till trilogin DEN BLÅ CYKELN, några vykort från sekelskiftet på ett landsortsantikvariat. Korten var i själva verket glödande kärleksbrev från en kvinna till en annan. Med dem som utgångspunkt skrev Régine Deforges en passionerad brevroman, där hon låter vänskapen mellan två unga kvinnor blossa upp till en våldsam erotisk förälskelse.

Ur boken: “Hur kan ni säga att en kvinna inte kan älska en annan kvinna, som jag älskar er med kropp och själ! För er skulle jag kunna överge make och barn. En synd, säger ni? Så leve den synden som får mitt hjärta att banka så hårt bara jag hör er, som får mig att skälva bara jag ser er och ger mig lust att hölja er i kyssar och smek!”

Vikt: 265 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628395056

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 13:35

MARIES PASSION av Régine Deforges

Pris

90 kr

Slutar om

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?