Beskrivning

Säkert material, badring för baby. När det gäller produkter för bebisar är kvaliteten på materialen det viktigaste.

Badringen för småbarn är tillverkad av högkvalitativa material. Den är hållbar och giftfri, den läcker inte och är 100 % säker för ditt barn.

Babybåt, CE-märkning! Badring för baby i ytterst motståndskraftigt PVC-material med en tjocklek på 0,3 mm, lätt att blåsa upp.

Badringen går i ljusa färger och ser ut som en ljusrosa flamingo eller en vit svan. Genom öppningen för benen i mitten sitter barnet bekvämt samtidigt som det flyter.

Badring för baby med sits. Barnets hud är alltid ömtålig och bör skyddas. Badringen för småbarn är utrustad med ett justerbart solskydd mot skadliga UV-strålar. Därmed kan barnen ha roligt och leka i vattnet på sommaren utan att få för mycket sol. Du behöver inte längre oroa dig för att ditt barn ska få värmeslag när ni är ute och badar en solig dag.

Uppblåsbar båt för barn Speciellt utformad för spädbarn. Vår badring för småbarn är lämplig för inomhus- och utomhuspooler. Låt barnet ha kul och leka i vattnet var som helst. Lämplig att ge bort till familjer med spädbarn. Njut av sommarens svalka och låt detta bli ditt barns bästa lekkamrat på

Objektsnr 628284103

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 04:36

Uppblåsbar flythjälp för baby med solskydd och säker sits

Pris

150 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

386 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?