Beskrivning

Pedagogisk och underhållande: Genom det magnetiska fiskesplet kan barn lära sig att känna igen färger, former och hand-öga-koordination i spelet. Med 6 bin, 6 färgglada magnetiska fiskar och block av olika former, erbjuder det magnetiska spelet timmar av lärande och roligt för de små.

?? Träleksaker: Träfiskespel garanterar säkert kul. Den är gjord av 100 % naturligt trä, finpolerat och belagt med miljövänlig vattenbaserad färg, säker för barns händer och fri från skadliga ämnen.

Fisk fiskspel: Leksakssatsen ärär utrustad med kraftfulla magneter på fiskespö och fisk, vilket ger en realistisk fiskeupplevelse. Genom att stapla byggstenar på olika sätt kan du uppleva det roliga med att fånga bin, förbättra ditt barns uppmärksamhet och träna sin balansförmåga. Den perfekta kombinationen av pedagogiskt värde från flera spel främjar finmotorik och koncentration.

Lämplig för hela familjen: En pedagogisk leksak för leksaker för barn +3 år, det magnetiska träfiskesetet främjar inte bara individuellt lärande utan kan också lekas med flera barn. Njut av familjetid tillsammans med leksaker som stärker familjebanden och förbättrar ditt barns sociala färdigheter med spännande utmaningar för flera spelare.

?? Ideal gåva: Letar du efter den perfekta presenten till din lilla upptäcktsresande? Montessori-fiskeset är perfekt för födelsedagar, helgdagar och andra speciella tillfällen. Uppmuntrar kreativitet och garanterar otaliga timmars kul för barn från +3 år

Objektsnr 629971568

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 13:13

Montessori magnetiska leksaker, inklusive lärande torn och fiskespö

Såld för

80 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

388 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?