Beskrivning

Gammalt original Junghans väggur.
Trevlig klocka som fungerar och går. Klockfodral i mörkt trä, tror det är björk. Fast överstycke/krön. Dekorationer på krön och framsida. Fin urtavla och pendelbricka i guld-färgad plåt. Helt välvt klockglas och helt pendelglas. Höjd ca 56 cm, bredd ca 31 cm. Klocknyckel ingår enl bild 5. Båda klockfjädrarna är hela.
Väggur som slår dubbelslag på tre klangstavar, varje hel timma ett dubbelslag(ding-dång) för vad klockan är och ett dubbelslag(ding-dång)varje halvtimma.

Urverket fungerar mycket bra vid gång och slag kontroll hos mig men på gamla klockor kan ej lämnas någon garanti. Funktionskontroll ska ej ses som service. I övrigt se bilder och bedöm, ställ ev. frågor innan bud.

Står på urverket: JUNGHANS, W277, 39 11, 117/30, 300.
Står på urtavlan: JUNGHANS.
Står på baksidan: SUAB.

OBS!
När jag ser att du betalt via Tradera senast torsdag eftermiddag så lämnas ditt paket till ombud för fraktbolag på fredag förmiddag/lunch. Betalar du senare så skickas ditt paket senast onsdagen veckan efter.

Jag packar väl och med tanke på att din vara ska komma fram hel. Jag står inte för ev fraktskador, det tar du med fraktbolaget. Jag samfraktar gärna, men du måste då kontakta mig om det. Har du frågor, ställ dem innan du lägger bud. Se bilder och bedöm.
Fraktpris avser inom Sverige.

Objektsnr 630412177

Visningar 245

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 18:53

(114) JUNGHANS Väggklocka. Fungerar.

Ledande bud

|

268 kr

Slutar om

schon64

Hagby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 258 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?