Beskrivning

Unna dig själv en touch av elegans med dessa exklusiva tallrikar från Kosta Boda!
Dessa tallrikar av “Garden” serien, designade av den berömda konstnären Ann Wärff, är ett perfekt tillskott till din samling. Varje tallrik är 18 cm i diameter, vilket gör dem idealiska för både vardagliga måltider och speciella tillfällen.
Tallrikarna är prydda med ett intrikat mönster som påminner om en frodig trädgård, vilket ger en känsla av natur och fridfullhet till ditt bord. De är tillverkade av högkvalitativt glas från Kosta Boda, en av de äldsta glasbruken i Sverige, känd för sin exceptionella hantverksskicklighet.
Oavsett om du är en samlare av fint porslin, en älskare av svensk design, eller bara letar efter ett sätt att förbättra din matupplevelse, kommer dessa tallrikar att tillfredsställa dina behov. De kommer inte bara att förvandla dina måltider till konstverk, men också tjäna som ett samtalsämne vid din nästa middagsbjudning.
Så varför vänta? Lägg till dessa fantastiska tallrikar i din samling idag och upplev skillnaden själv!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 630404850

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tallrikar, 6 delar, "Garden" Kosta Boda - Ann Wärff - 18cm

Pris

350 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?