Beskrivning

Vi presenterar ett exklusivt set med 6 tallrikar , perfekt för familjemiddagar eller att underhålla gäster. Varje tallrik mäter 24 cm i diameter, en idealisk storlek för att servera huvudrätter.

Dessa tallrikar och glas är tillverkade med högsta kvalitet och designade för att hålla. De är både eleganta och funktionella, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla hem. De är också lätta att rengöra och tål maskindisk, vilket gör dem praktiska för daglig användning.

Oavsett om du planerar en formell middag eller bara vill uppgradera ditt köksutrustning, är detta set ett utmärkt val. Med dess tidlösa design och hållbarhet, kommer dessa tallrikar och glas att tjäna dig och dina gäster under många år framöver.

Passa på att köpa detta fantastiska set idag! Det är ett erbjudande du inte vill missa. För mer information, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt kök ännu mer inbjudande och funktionellt.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 630404873

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TALLRIKAR, 6st. glas, Kosta Boda - 24cm

Pris

75 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?