Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna handtrumma av högsta kvalitet har stål titanlegeringsmaterial för ökad hållbarhet och hållbarhet.

Målad yta, vacker och generös, inte lätt att ändra färg, inte lätt att repa.

Med 11 röster är det lättare att lära sig och har ett bredare utbud av röster, även nybörjare kan snabbt bemästra och spela fantastisk musik.

- Stål titanlegering

-10-tums 11-tons trumma

- Rejäla silikonfötter

- Kompletta tillbehör

Huvuddrag:

- högkvalitativa stålfat,
Den är gjord av förtjockat ståltitan (1,9 mm tjockt) för att hjälpa till att öka trummans hållbarhet och hållbarhet - och den skyddande lacken motstår smuts, repor och repor.

-Ett brett spektrum av,
Sångtrumman är designad med 11 toner i C-dur, och ljudomfånget är bredare. Du kan spela mer musik som du vill.

- spelläge för två spelare,
Det kan spelas för hand eller med en klubba. Du kan slå den för hand för ett mjukt ljud, eller använd den medföljande klubban för ett mer genomträngande och eteriskt ljud.

- Kompletta tillbehör,
Den levereras med en bärväska för enkel bärbarhet; du kan ta med dig trumman vart du än går. Dessutom ges musikklubbor och tonklistermärken för bättre spel.

- halkfria silikonfötter,
Halkfria fötter fästa i botten av detta restaurerade trumset hjälper till att stabilisera trumman på plats under spel.

-Brett användningsområde,
Dess eteriska ljud kan rena ditt sinne och själ och ge dig inre frid. Perfekt för personlig meditation, yogaträning, zen, musikterapeut, uppträdanden, religiösa evenemang och mer.

Produktspecifikationer:

Material: stål-titaniumlegering

Färg: Svart

Skala: 11 toner, C-dur skala

Diameter: 10" (25 cm)

Höjd: 5,5" (14 cm)

Nettovikt: 3,95 lbs (1,79 kg)

Paket innehåll:

1 x Ståltungtrumma

1 x klubba par

1 x klubbstativ

1 x musikbok

1 x Vadderad åkpåse

1 x reservvågsdekal

Funktioner och detaljer:

-Högkvalitativt material: Meditationstrumman är gjord av stål-titaniumlegering med en skyddande sprayfärg för att förhindra matning, repor och repor. Tjockleken är 1,9 mm, stark och slitstark, med bra hårdhet.

-10 tums 11-tonstrumma: 11-tons meditationstrumman har ett bredare naturligt avstämningsområde, vilket möjliggör ett bredare utbud av ljud och mer musik, lättare att lära sig. Tonen är också eterisk och vacker.

- Lätt att lära sig och spela: ingen musikalisk bakgrund krävs. Även nybörjare kan lära sig att spela detta instrument med de medföljande noterna och skalklistermärkena. Du kan använda en klubba med gummitopp eller helt enkelt spela med händerna.

- Stabila silikonfötter: Utrustade med halkfria gummifötter för att hålla detta minitrumset stabilt under användning. Botten av tungtrumman är förseglad, tonen är jämnare, volymen är högre och tonaliteten är mer exakt.

- Bred tillämpning: Denna ljudläkande trumma med eteriskt ljud och rena lugnande toner kan rena ditt sinne och lugna ditt sinne, lämplig för personlig meditation, yogaträning, zen- och musikutbildning, etc.

Objektsnr 569894635

Visningar 1 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

25cm 11toner handtrumma, brett utbud, vackert utseende, lätt att lära sig

Pris

1 159 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?