Beskrivning

Modell: Smalandijs – Läder manschettknappar (Mörk Brun)

Du väljer bokstäver och vi präglar dessa läder manschettknappar med dina val. Tillgängligt är prägling genom inbränning i lädret eller guldmetallfolie.

Efter att du har köpt produkten så kontaktar vi dig här på tradera för att få redan på vilka bokstäver du vill ha. Det går även bra att kontakta oss innan köpet för att rådfråga.

Dessa manschettknappar är tillverkade med svenskt läder från Tärnsjö garveri, vilket garanterar högsta kvalitet och långvarig användning. Du kan även personifiera dina manschettknappar genom att välja bokstäver efter eget val. Du kan välja två olika bokstäver för ett par manschettknappar eller en bokstav för varje manschettknapp om du önskar.

Basen av rostfritt stål är nickelfri och allergivänlig, vilket gör att de inte kommer att orsaka någon irritation mot huden. Dessa manschettknappar har en inre diameter på 16 mm och väger cirka 12 gram per par. De finns tillgängliga i färgerna svart, mörkbrun och ljusbrun.

Produktdetaljer:

  • Inre diameter: 16 mm.
  • Material: Rostfritt stål
  • Vikt: ~12 gram (par).
  • Vegetabiliskt garvat svenskt läder från Tärnsjö garveri.
  • Nickelfri och allergivänlig.
  • Vi själva i Sverige färdigställer dessa manschettknappar och präglar lädret med bokstäver enligt dina önskemål, vilket ger en snabb leverans.
Observera att dessa manschettknappar är tillverkade av naturligt material, vilket innebär att färg och tjocklek kan variera något.

Frakt och förvaring: Du kan känna dig trygg med din beställning, Manschetterna kommer att skickas spårbart och välpaketerade för att säkerställa en säker leverans. Vid köp av flera varor erbjuds samfrakt för att minska dina fraktkostnader. Dessutom medföljer en fin förvaringslåda för att skydda dina manschettknappar när de inte används.

Objektsnr 628935976

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:30

Snygga manschettknappar i metall med läderdetaljer - Personifiera med initialer

Pris

600 kr

Slutar om

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?