Beskrivning

Lär känna Joyroom Flash-Charge-serien SA26-CL3-kabeln - en lösning som kommer att ge dig otrolig laddnings- och dataöverföringsprestanda. Denna innovativa 1-meters USB-C till Lightning-kabel erbjuder inte bara snabb laddning, utan också ett antal avancerade funktioner, som stöd för Power Delivery-teknik och stor motståndskraft mot böjning. Tillgänglig i två vackra färger är Joyroom SA26-CL3-kabeln ett måste för alla ägare av Apple-enheter.

De viktigaste fördelarna med Joyroom SA26-CL3-kabeln:
  • Den erbjuder snabb laddning med en effekt på 30W , vilket gör att du omedelbart kan ladda din iPhone eller iPad.
  • Den har förstärkts för dagligt bruk . Denna kabel kommer att överleva tusentals böjar och är extremt hållbar och flexibel.
  • Laddar säkert och effektivt med lägre värmeutveckling . Tack vare användningen av en avancerad smart chip.
  • Den säkerställer oavbruten anslutning och snabb dataöverföring . USB-C- och Lightning-kontakterna kommer att överleva många tusentals anslutningar och kan klara belastningar på upp till 7 kg.
  • Tillverkad av brandsäkert material . Det är säkert att använda och brandsäkert, vilket ökar din känsla av säkerhet.
Specifikation:
  • Märke: Joyroom
  • Modell: Flash-Charge-serien SA26-CL3
  • Anslutningar: USB-C - Lightning
  • Funktioner: laddning, dataöverföring
  • Effekt: 30W
  • Överföringshastighet: 480 Mb/s
  • Material: PVC
  • Längd: 1 m
  • Färg: Vit

Omedelbar laddning tack vare 30W effekt
Med en effekt på upp till 30W tillåter Joyroom SA26-CL3-kabeln dig att snabbt ladda din iPhone eller iPad. Du behöver inte längre vänta många timmar på att din enhet ska vara fulladdad. Denna kabel kommer att revolutionera sättet du upplever laddning!

Säker och effektiv landning
Den inbyggda chippen säkerställer inte bara hastighet, utan också säkerhet. Kabeln reglerar spänning och ström automatiskt, vilket minimerar risken för överhettning och överspänning. Nu kan du vara säker på att dina enheter är säkra under laddning.

Hållbarhet på högsta nivå
Joyroom SA26-CL3 är en kabel som kommer att överleva många tusentals böjar utan att förlora funktionalitet. Tack vare den flexibla flätan kan du böja och vrida den utan att oroa dig för skador. Detta är en idealisk lösning för aktiva personer.

Pålitlig dataöverföring
USB-C- och Lightning-kontakterna är täckta med ett antioxidationslager, vilket innebär att de inte bara kommer att överleva många tusentals anslutningar, utan också säkerställa en pålitlig och stabil anslutning. Du behöver inte oroa dig för dataavbrott eller strömförlust under laddning.

Säkerhet i första hand

Joyroom SA26-CL3-kabeln är tillverkad av V1, ett brandsäkert material, vilket gör det mer brandsäkert och extremt säkert att använda.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Niotek tillämpar FRI FRAKT på alla produkter, men vi tar betalt för en eventuell retur. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 633 875 922

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Joyroom Flash-Charge Series SA26-CL3 USB-C - Lightning Kabel 30W 1m - Vit

Pris

99 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 520 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också