Beskrivning

NITE IZE HITCH PHONE ANCHOR + TETHER (2019 modell)

Färg: svart

Nite Ize tillverkar, designar och producerar ett brett sortiment av olika innovativa verktyg, anordningar och tillbehör som gör livet lättare, säkrare och roligare både dag och natt. Fokus ligger på lösningsorienterade produkter med hög kvalité och prestanda anpassade för outdoor- och yrksebranchen.

Ankare, minikarbin och spiralleash som håller din mobil säkrad från stöld och skada!

Ännu en inovativ kvalitetsprodukt från Nite Ize som säkrar att din telefon faller ner i betongen, i sjön, från liften eller från berget när du tar upp den ur jack- eller byxfickan.

Hitch Phone Anchor + Tether kombinerar Hitch Phone Anchor med en spiralformad leash för att hålla telefonen tillgänglig och skydda den från fall, förluster och stöld. Det ultratunna Hitch Phone Anchor sitter säkert mellan din telefon och ditt fodral/skal, så att den lilla ringförankringspunkten kan matas genom telefonlådans laddningsport. Utformad för att vara kompatibel med både trådlös och laddning med sladd. Ett MicroLock i rostfritt stål medföljer (liten S-karbin med dubbla grindar) samt en spiralleash där mobilen kan fästas så att den är förankrad i tex din skaljacka eller bälte.

Detta säkra ankarsystem för telefonen är perfekt för allt från vardag, resa, friluftsliv och yrkesliv. Ett mycket bra tillhör för dig som arbetar på hög höjd eller lever ett aktivt liv i sjö eller bergsmiljö. Fungerar givetvis lika effektivt mot stöld och borttappning.

Specifikation:

  • Passar med alla moderna smartphones
  • Stör inte laddningskabeln
  • Håller din telefon säkrad
  • Spiralformad leash i 2 mm tjock tålig pvc (räckvidd 10-61 cm)
  • Avtagbart Microlock (liten S-karbin)
  • Inkluderar: Hitch Phone Anchor + MicroLock (liten dubbelkarbin) + Tether (elastisk spiralformad leash)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561417211

Visningar 397

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NITE IZE HITCH PHONE ANCHOR + TETHER svart, leash till smartphone

Pris

239 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?