Beskrivning

Handsignerat fotografi, 10x12,5 cm.

Den norska skådespelerskan Renate Reinsve (född 1987) filmdebuterade som Renate i "Oslo, August 31st" redan 2011. Efter det såg vi henne i i filmer och tv-serier som "The Orheim Company", "Women in oversized men´s shirts", "Villmark 2", "Welcome to Norway", "Ekspedition Knerten", "Nesten Voksen", "Hvite Gutter" och "Phoenix".

Men det var som världens värsta människa hon blev världsberömd över en natt. Hon har själv sagt att hon övervägde att överge filmbranschen när Joachim Trier erbjöd henne huvudrollen i "The worsed person in the world".

Renate Reinsve vann pris som bästa skådespelerska vid filmfestivalen i Cannes 2021. Och, ja, det var för rollen som Julie i "Världens värsta människa" som hon belönades.

2024 ser också ut att bli ett fantastiskt år för den glödheta norska skådespelerskan. Renate Reinsve spelar Ingrid i den amerikanska thrillern "A different man", Anna i "Hanteringen av odöda" ("Handling the undead") och har även en bärande roll i den italiensk-fransk-brittiska science-fiction-rullen "Another end".

Filmerna "X" och "Sentimental Value", samt den amerikanska miniserien "Presumed innocent" ligger i pipelinen.

Världens värsta människa är allt annat än dålig. Faktum är att hon är riktigt, riktigt, riktigt bra! ;o)

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av stort intresse.

Objektnr 632920552

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 23:20

VÄRLDENS VÄRSTA MÄNNISKA! RENATE REINSVES AUTOGRAF PÅ FOTO!

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?