Beskrivning

Hej,
Säljer här en blandad hög med kläder till Barbie/liknade dockor. Den vita frottejackan är märkt Barbie,ca 1980-1990 tal? NOTERA,nytvättad men det är som om man kan ana smuts fortfarande på vissa upphöjda ställen om man tittar efter,en synlig fläck.Klänningen i stark rosaorange med mönster felfri,oxå den taggmärkt Barbie.De vita västarna/korta klänningarna "känns" som äkta Barbie men har ingen tagg och vi är inte experter på området? Den ena i bra skick,den andra har någon fläck och lösa knappar.Klänningen i säckväv felfri,originell.Lila kjolen ser hemsydd ut men är vackert gjord,saknar någon blomma,finns en tom plats med klister där en sådan suttit.Blommiga korta toppen känns även den "äkta" men ingen tagg? Skärpet oxå hemgjort,verkar tillhöra lila kjolen..Kläderna är fräscha,nytvättade.OBS! Dockor och smycken ingår inte i auktionen,bara modeller.
Övrig beskrivning, se bilder.

Frågor? Maila oss INNAN bud,vi svarar gärna, så gott vi kan!

Betalning sker till TRADERA SENAST 3 dagar efter avslutad auktion. Tänk på att det tar 1-3 dagar innan vi ser inbetalningen via Tradera på vårt konto,vi skickar inget innan pengarna syns på kontot!!!!. Sedan tar det kanske ytterligare 1-2 dagar innan vi får iväg varan beroende på vardag/helg/hur vi jobbar.

NOTERA också att vi INTE betalar tillbaka pengar om brev inte kommer fram med Postnord,det är INTE vårt ansvar,vi är INTE ansvariga för Postens slarv,INGA UNDANTAG GES.Vill ev. köpare vara absolut säker på att få sitt brev/få pengar tillbaka för borttappat brev, så får ev. köpare betala extra för spårbart brev med Postnord eller få sin vara skickad med Schenker,som också är spårbart,det är den enda garantin som gäller.

Köparen står för frakten om 37:- med Posten inom Sverige.
OBS!! VI HAR AUTOMATISKT VINNARMAIL FRÅN TRADERA!!!
(OBS! Byers outside Sweden, please note there will bee another shippingcost,to other countries then Sweden.

Lycka till!

Objektnr 631582473

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 17:20

RETRO Barbie-FROTTEJACKA/klänning båda tagg-märkta,kjolar/klänningar 80-90 tal

Såld för

65 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

micwes

Malmö, Sverige

5.0

micwes

Verifierad

Toppsäljare

3 743 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?