Beskrivning

Du finder her 1 stk. draft booster pack - til lavpris!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Vi vender tilbage til Eldraine - en verden inspireret af folkeeventyr og arthurianske legender!
  • Wilds of Eldraine er første serie efter Phyrexias invasion af multiverset, og begynder en ny æra i Magic hvor Planeswalkers er langt mere sjældne end hidtil, med nye veje mellem multiversets mange planer.
  • Der er gensyn med kendte ansigter i form af blandt andet Will og Rowan Kenrith, der står over for nye udfordringer efter deres forældre - de tidligere regenter af Riget i Eldraine - er omkommet i den phyrexianske invasion. For at besejre phyrexianerne blev der vævet en søvnforbandelse, der nu er løbet løbsk - og der skal nye helte til for at bryde forbandelsen!
  • Enchanting Tales er en underserie i produkter fra Wilds of Eldraine, som genoptrykker gamle stærke og spændende Enchantment-kort i nye og flotte udgaver! De har alle seriekoden "WOT" nederst på kortet, og må ikke bruges i Standard-formatet - men de kan godt bruges i Limited-formater såsom Draft og Sealed! Kortene findes både med eventyrlige frames og illustrationer, og i Borderless anime-inspirerede versioner. Hver Draft, Set og Collector booster pack fra serien indeholder mindst 1 kort fra Enchanting Tales, og Collector booster packs har mulighed for ekstra flotte "confetti foil"-udgaver af kortene.
  • Role Tokens er nye Aura tokens som laves af flere forskellige kort i serien, og som giver væsener særlige eventyr-inspirerede roller i spillet! Roles kan være både gode og dårlige - "Cursed" giver væsenet base power og toughness 1/1, imens "Monster" giver +1/+1 og Trample - men hver spiller kan maksimalt kontrollere 1 Role token som er på et creature ad gangen. Hvis du selv giver en ny Role token til et creature som allerede har en af dine egne Role tokens, ofrer du den eksisterende token - men Role tokens som er givet til det creature fra andre spillere bliver siddende.
  • Bargain giver dig mulighed for at købslå om ekstra effekter på dine kort! For blot den billige pris det er at ofre en Artifact, Enchantment eller Token kan du få en forstærket effekt på en række forskellige kort i serien. Husk at du kontrollerer de Role tokens du selv laver - og de kan ofres til Bargain!
  • De onde phyrexianere er besejret, og det skal fejres - men fester kræver gæster! Celebration er en ny type af ability der giver en ekstra effekt såfremt du har fået to eller flere nonland permanents i spil på samme tur.
  • Adventure vender tilbage! Du kan kaste Adventure-delen af et kort fra din hånd, hvilket placerer kortet i exile når Adventure-delen resolver. Så længe det senere er i exile, er det på eventyr - og du kan kaste den normale version af kortet derfra. Husk at din Adventure spell er nødt til at resolve for at kortet går på eventyr - hvis det bliver counteret eller på anden vis ikke resolver (også hvis en sådan effekt faktisk lægger din Adventure spell i exile), så er det ikke på eventyr.

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 628054927

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Wilds of Eldraine - Draft Booster Pack

Pris

53 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

48 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?