Beskrivning

Du finder her 1 stk. draft booster pack - til lavpris!

Hver draft booster i Commander Masters indeholder 20 tilfældige kort, hvoraf mindst 2 kort er Rare eller Mythic Rare (inkl. 1 Rare/Mythic Legendary), og 1 kort med garanti er i foil! Der er i alt mulighed for op til 4 kort i hver booster pack som er Rare eller højere sjældenhed!

Med 3-4 Legendary kort per booster pack, og i alt 20 kort per pakke, er denne serie velegnet til Commander Draft! I dette særlige Draft-format bygger man et Commander Deck på 60 kort, hvor kortene er begrænset til color identity for din Commander!

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Commander Masters er den første Masters-serie med fokus på Commander-formatet, og er desuden en efterfølger til de tidligere "Commander Legends"-serier! Serien er propfyldt med kort der passer perfekt til Commander-formatet!
  • Ligesom tidligere Masters-serier er Commander Masters grundlæggende en serie med genoptrykte kort - de nye kort er at finde i Commander Decks til serien, samt i særlige udgaver i Collector Booster Packs.
  • Serien er lavet med en særlig regel til Draft: Alle legendary creatures har evnen Partner i Commander Masters Draft, såfremt væsenet har en color identity med kun 1 eller 2 farver!
  • Mange spændende og stærke kort vender tilbage i nye og flotte udgaver - inklusiv staples såsom Sol Ring i flot Borderless-udgave!

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 629673501

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Commander Masters - Draft Booster Pack

Pris

174 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

55 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?