Beskrivning

Eco Leather View Case är det perfekta skyddet för din Samsung Galaxy A54 5G . Tillverkad av elegant ekologiskt läder och starkt PC-material kommer fodralet att ge din enhet fullständigt skydd mot smuts, repor och skador från fall. Tack vare urtagen för telefonanslutningar kan du fritt ansluta laddaren och headsetet, samt använda volymknapparna, på / av (lås), högtalaren, kameran och blixten. Baksidan av locket har också en ståfunktion, vilket gör att du kan titta på filmer på din telefon eller göra videosamtal utan att hålla enheten i handen. Detta eleganta fodral från Eco Leather View Case-serien är inte bara skydd, utan också ett stilfullt tillägg till din enhet.

Specifikation:
  • Märke: Hurtel
  • Serie: Eco Leather View Case
  • Material: PC, PU
  • Ytterligare funktioner: ståfunktion
  • Kompatibilitet: Samsung Galaxy A54 5G
  • Färg: Svart

De viktigaste fördelarna med Eco Leather View Case för Samsung Galaxy A54 5G:
  • Stilren design. Fodralet har utformats med uppmärksamhet på varje detalj, vilket gör det till en elegant och modernt tillbehör för Samsung Galaxy A54 5G . Oavsett om du använder det under ett affärsmöte eller en social konversation, kommer fodralet alltid att se bra ut.
  • Hållbar och robust. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt ekologiskt läder, som är behagligt att ta på och motståndskraftigt mot smuts. Fodralet är motståndskraftigt mot vardagligt bruk och kommer att tjäna dig länge.
  • Fullständigt skydd. Den slutna designen på fodralet gör att telefonen är perfekt skyddad från alla sidor. Oavsett om locket är öppet eller stängt kommer din telefon att vara säker.
  • Ståfunktion. Fodralet kan vikas, vilket gör det till en praktisk stå som låter dig titta på filmer eller visa foton utan att behöva hålla telefonen i handen.
  • Lätt att använda tack vare öppningsdesignen "bokfodral". Fodralet öppnas åt sidan för enkel borttagning och isättning av telefonen. Du behöver inte längre oroa dig för att telefonen ska glida ur händerna när du öppnar fodralet.


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 632765594

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Eco Leather View Case Cover for Samsung Galaxy A54 5G Flip Stand - Svart

Pris

119 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 466 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?