Beskrivning

Magnet Fancy Case, anpassad till Samsung Galaxy S23 Ultra, skyddar telefonen perfekt mot skador på grund av fall eller repor (till exempel från nycklar som bärs i fickan). Förhöjda kanter runt skärmen och bakkameran skyddar telefonen från att repas när den placeras på en platt yta. Den har responsiva knappar och utskärningar för portar. Perfekt för personer som värdesätter stil, kvalitet och vill ta hand om sin enhet. Den har många funktioner: den skyddar din Samsung Galaxy S23 Ultra mot oavsiktliga skador, den kan förvara de mest nödvändiga korten eller sedlarna, den kan förvandlas till ett stativ för bekväm tittande på filmer. Den kombinerar fodral, plånbok och skydd.

Specifikation:
  • Serie: Magnet Fancy Case
  • Material: TPU, ekologiskt läder
  • Kompatibilitet: Samsung Galaxy S23 Ultra
  • Färg: Röd

De viktigaste fördelarna med Magnet Fancy Case för Samsung Galaxy S23 Ultra:
  • Du behöver inte ta med din plånbok. Fodralet har interna fack som håller kort och sedlar
  • Det kommer att skydda din telefon mot effekterna av oavsiktliga fall. Silikonformen håller smarttelefonen på plats, och läderfodralet skyddar mot repor
  • Du kan bekvämt titta på film eller läsa en text på din telefon. Fodralet kan förvandlas till ett stativ
Perfekt finish
Magnet Fancy Case är ett fodral i "bokfodral" -stil - det liknar ett stelt omslag som döljer din telefon. För att smartphone ska hålla fodralet stabilt, sätts den in i den interna silikonformen. Fodralet finns i flera dämpade färger och har en elegant läderfinish.

Ersätter plånbok och stativ
Ta en titt på insidan - på insidan av locket har Magnet Fancy Case flera fickor som kan rymma betalkort, lojalitetskort, sedlar eller visitkort. Dessutom kan fodralet enkelt förvandlas till ett stativ. En rörelse är tillräcklig för att till exempel bekvämt titta på filmer eller läsa e-böcker.

Säkert och funktionellt
Detta fodral ger dig problemfri åtkomst till portarna, knapparna och kameran. Tack vare speciella utskärningar sprider det värme väl. Magnet Fancy Case skyddar bra mot överhettning, men också mot effekterna av fall.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 632765597

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Magnet Fancy Case for Samsung Galaxy S23 Ultra Flip Cover Wallet Stand - Röd

Pris

119 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 466 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?