Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Punktsvetsmaskinen antar en design med hög effekt, och svetsprocessen är mer exakt.

Utrustad med en digital display visas parametrar som svetsström, pulstid, pulsintervall och kontinuerliga punktsvetstider tydligt med en blick.

De tre parametrarna förvärmningstid, pulsintervall och pulsfrekvens kan justeras.

Du kan justera skärmens ljusstyrka, automatiska avstängningstider och andra alternativ, inklusive att använda poster för att kontrollera fabrikstiderna.

Efter full laddning kan den ordentligt svetsa 0,25 mm nickelpläterad stålplåt och 0,15 mm ren nickelplåt.

När batteriet inte används kan det bibehålla standbyspänningen under lång tid.

Varufunktioner:

- Arbetsprincip: Den styr två höghastighetslitiumbatterier genom programmet i den inbyggda mikrokontrollern, matar ut pulsenergi exakt och genererar hög temperatur på mycket kort tid. Efter kylning smälter det nickelpläterade arket ihop med batteriet och slutför lödningsprocessen.

-Digital display: Utrustad med digital display kan den tydligt visa parametrar som svetsström, pulstid, pulsintervall, antal kontinuerliga punktsvetsningar etc. med en blick. Bakgrundsbelysningens ljusstyrka 5-100,0% kan justeras efter miljön.

-Justerbara parametrar: förvärmningstid, pulsintervall och pulsfrekvens är justerbara och täcker ett brett spektrum av svetstillfällen, från tunna aluminiumskivor av mobiltelefonbatteriklackar till 0,25 mm tjocka aluminiumplåtar, för att möta användarnas olika funktionella behov. Huvudgränssnitt. Du kan justera skärmens ljusstyrka, automatisk avstängningstid och andra alternativ, inklusive att använda register för att kontrollera antalet fabriksförsändelser. När batteriet inte används kan det bibehålla standbyspänningen under lång tid.

-Multifunktionell design: med uppladdningsbar funktion, snabbladdning, inbyggd svetsamperemeter, lågeffektstandby, tyst läge.

- Kraftfull svetsförmåga: Punktsvetsmaskinen har två inbyggda höghastighetslitiumbatterier, och den numeriska kontrollen med en chip matar ut en kraftfull pulsström för punktsvetsning. Fulladdat kan den svetsa fast 0,25 mm förnicklad stålplåt och 0,15 mm ren nickelplåt. Svetsprocessen är mer exakt, och lödfogarna är fastare och vackrare.

-Flera skydd: överströmsskydd, kortslutningsskydd, lågbatteriskydd, övertemperaturskydd, övertemperaturlarm och automatisk avstängningsfunktion.

- Högkvalitativ lödpenna: 8 mm diameter, 400 mm längd, 8AWG-tråd består av flera trådar av högtemperaturtråd, med hög torsionsmotstånd och känsligare drift. Tjocka guldpläterade kontakter och punktsvetsstift av aluminiumoxidkoppar säkerställer hög genomströmningsförmåga och hållbarhet.

Produktspecifikationer:

Varunamn: punktsvetsmaskinset
Material: Tryckt kretskort
Batteri: 1*3,7V, 5000mAh batteri (ingår)
Ingång: 4,2V±0,05V
Svetsström: 6-800A
Överströmsskydd: 1,12KA
Inspänning: 5,2V, 2,1A
Utspänning: 5V, 2,4A
Svetsfördröjning: 0,5-2s
Kontinuerligt punktintervall: 0,8-1,2s
Sparspänning: 4,0-4,15V
Avstängningsspänning: 3,3-3,7V
Skärmens ljusstyrka: 5-100,0 %
Aktiv avstängning: 5-120min
Larmtemperatur: 50-75°C
Språk: växla mellan kinesiska och engelska
Förvaringstemperatur: 55°C
Förvaringsfuktighet: 50%RH
Svetstjocklek: 0,1-0,25 mm
Produktstorlek: 112*80*30mm/4,41*3,15*1,18 tum
Paketstorlek: 180 * 110 * 50 mm/7,09 * 4,33 * 1,97 tum
Paketets vikt: 390 g/13,76 oz

Paketet innehåller:

1 X svetsmaskin

2 X Lödpennor

1 X nickelplåt

1 X Typ-C-kabel

Obs: Förutom ovanstående föremål ingår inte andra föremål på bilderna.

Objektsnr 578385018

Visningar 1 892

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Multifunktionell litiumbatteri punktsvetsmaskin, digital display,med flera skydd

Pris

925 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?