Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna reflow lödmaskin har en stor maximal yta för infraröd lödning, som effektivt når: 180 x 235 mm.

Termisk cyklingsnoggrannhet upprätthålls av mikrodatorkontroll med sluten slinga med infraröda värmare, termoelement och cirkulerande luft.

Denna maskin kan svetsa de flesta små delar av PCB-kort, såsom CHIP, SOP, PLCC, QFP, BGA, etc.

- Snabb infraröd strålning

- Bred svetsyta

-Rökventil

-LCD skärm

Huvuddrag:

- bra show,
Reflow lödmaskinen använder snabb infraröd strålning och jämn luftcirkulation, så temperaturen är mycket exakt och enhetlig. Parametrarna för de 8 svetscyklerna är fördefinierade. Termisk cyklingsnoggrannhet upprätthålls av mikrodatorkontroll med sluten slinga med infraröda värmare, termoelement och cirkulerande luft.

- Brett svetsområde,
Brett arbetsområde så att den kan arbeta under olika arbetsförhållanden, vilket gör den till den allt-i-ett-enhet du vill ha, stor svetsyta och hög effektivitet. Detta ökar användbarheten av denna maskin avsevärt, vilket gör den till en ekonomisk investering.

- Utmärkta rökventiler,
Detta effektiva kylsystem, inklusive en rökventil, är designad för att säkerställa snabb produktkylning. Samtidigt ger den den låga temperatur som krävs för att frigöra kretskort. Därför kan processen göras så säkert och effektivt som du behöver. (exklusive rör)

-LCD skärm,
Använd högkvalitativ LCD-skärm för att slutföra den visuella operationen. Svetscykler väljs med tangentbordet och förloppet visas.

- automatisk kontroll,
Automatisk mikrodatorkontroll. Från förvärmning, blötläggning, återflöde till kylning, hela lödprocessen kan automatiseras.

-Brett utbud av applikationer,
Denna infraröda återflödesugn kan användas för limhärdning, termisk åldring av kretskort, underhåll av PCB, etc. Den kan även löda enkla och dubbla PCB-kort i olika förpackningsformer som CHIP, SOP, PLCC, QFP och BGA.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 800W
Maximal effektiv svetsarea: 180 x 235 mm (7,1 x 9,25 tum)
Strömförsörjning: AC 220V (EU)/50Hz
Temperaturområde: 0?-28?
Cykeltid: 1 till 8 minuter
Nominell arbetscykel: 100 %

Paket innehåll:

1 x Reflow lödmaskin

Funktioner och detaljer:

-Brett lödområde: Brett arbetsområde, låt reflow-ugnen arbeta under olika arbetsförhållanden, vilket gör den till den allt-i-ett-enhet du vill ha. Stor svetsyta och hög effektivitet.

-8 typer av temperaturvågformer att välja mellan: Denna återflödeslödningsugn kan ge åtta typer av lagrade temperaturparametervågformer att välja mellan och har funktionen för mobil uppvärmning och kylning; hela lödningsprocessen slutförs automatiskt och det är lätt att använda sig av.

-Effektivt kylsystem: Rökventiler säkerställer snabb produktkylning och låg temperatur som krävs för frigöring av PCB-kort. Därför kan denna återflödeslödningsstation ge dig hög effektivitet.

-Lätt att använda: Data om hastighet, tid och temperatur är integrerade i en LED-display för enkel och intuitiv observation. Den externa manöverpanelen på SMT reflow-ugnen undviker hög temperatur inuti panelen och säkerställer stabilitet och säkerhet.

-Bred applikation: Denna reflow lödmaskin kan löda de flesta små delar av PCB-kortet, såsom CHIP, SOP, PLCC, QFP, BGA, etc. Det är den idealiska omarbetningslösningen från engångskörning till on-demand liten batchproduktion.

Objektsnr 628825345

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 20:02

800W LCD infraröd Reflow lödmaskin, stort arbetsområde, automatisk kontroll

Pris

3 395 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?