Beskrivning

Produktbeskrivning:

Hydrostatisk testpump, testad upp till 60 bar, 12L tank och förtjockad slang.

Denna hydrostatiska testpump har en solid stålkonstruktion och testar upp till 60bar, den är utrustad med en trippel enhetstryckmätare och ett dubbelventilsystem för noggranna mätningar.

Det ergonomiska handtaget och den smorda pumpkolven möjliggör snabb och enkel trycksättning, och denna testpump har också en förtjockad 12L kapacitetstank.

Används ofta i rörledningar, värmeinstallationer, petroleumutrustning och andra industrier. Exakta tester och tydliga resultat kan utföras.

-60 bar

- Tre-enhetsmätare

-Dubbelventilsystem

-Snabb och enkel trycksättning

-12L vattentank

Huvuddrag:

-60bar tryckområde,
Testar upp till 60 bar, denna trycktestpump är lämplig för ett brett spektrum av applikationer. Instrumentet visar trycksiffror i 3 enheter med hög precision.

- dubbelventildesign,
Denna hydrostatiska testpump har två backventiler i mässing för exakt kontroll av tillbakaflödet och förbättrad mätnoggrannhet. Det möjliggör även självtestning av pumpen.

- enkel hantering,
Pumpkolven är smord och trycksatt effektivt, och det förlängda handtaget är inlindat i gummi, vilket är bekvämt att använda och lätt att trycka.

- stor tankvolym,
Vattentanken har en tjockväggig sömlös design, och den stora vattentankens kapacitet på 12L säkerställer perfekt tätningsprestanda och inget vattenläckage.

- Förtjockad testslang,
Den levereras med en förtjockad testslang som tål högt tryck utan att spricka och ger exakta avläsningar.

-Brett användningsområde,
Den hydrauliska testpumpen används ofta i vattenledningssystem, bevattningssystem, värme- och oljeleveransanordningar, solenergigenereringssystem, etc.

Produktspecifikationer:

Maximalt tryckområde: 60 bar / 860 psi / 6 MPa

Tryckmätare: tre enheter (psi/bar/MPa)

Sug per slag: 1,5 oz/45 ml

Vattentankens volym: 3,2 gal/12 liter

Material: stål, aluminium, koppar

Testslangens längd: 47" / 1,2 m

Anslutning: R 1/2"

Produktmått: 49 x 16 x 17 cm

Produktvikt: 17,6 lbs/8 kg

Paket innehåll:

1 x Hydrostatisk trycktestpump

Funktioner och detaljer:

-60Bar trycktestpump: Denna trycktestpump har ett brett testområde och kan testa upp till 60 bar/860 psi/6 MPa. Noggranna tryckmätare visar tillförlitliga tryckvärden i tre enheter: bar/psi/MPa. Den är också designad med två pekare som kännetecknas av svart och rött för enkel läsning.

-Dubbelventilsystem: Denna hydrostatiska testpump är designad med två mässingsventiler för exakt finjustering av trycket. Dessutom säkerställer dubbelventilsystemet noggranna och säkra mätresultat genom självtestet av den hydrostatiska pumpen.

-Snabb och enkel trycksättning: Smörjd pumpkolv för snabb och enkel trycksättning; ansträngningsbesparande handtag och halkfritt gummihandtag minskar den nödvändiga handtagets kraft; gör driften enkel och arbetsbesparande.

-12L vattentank: Denna bärbara handpump är utrustad med en 12L vattentank, förtjockad väggdesign, utmärkt tätningsprestanda, inte lätt att läcka under lång tid. Testslangen tål högt tryck och säkerställer noggranna avläsningar.

-BREDA APPLIKATIONER: Denna hydrostatiska testpump används för hydraulisk eller oljetryckstestning av rörledningar för bostäder och industribyggnader. Den kan användas i bevattningssystem, brandslangar, avloppsledningar, ångledningar, vattenledningssystem, värme- och oljeleveransinstallationer, etc.

Objektsnr 628466531

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 10:16

60 bar hydrostatisk testpump, 3 enheter tryckmätare,dubbelventildesign,12L tank

Pris

1 859 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?