Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

BS-0 precisionsindexeringshuvud, MT2 spindelbox konisk, komplett kit, lätt att använda.

Detta indexeringshuvud ser inte bara bra ut, utan det låter dig göra mer med din fräsmaskin: mät specifika vinklar och dela cirklar i bågar på lika avstånd. Utrustad med 3 utbytbara indexeringsplattor och tailstock för att säkerställa mer exakt och stabilt arbete.

Den kommer att vara din perfekta assistent när du bearbetar spår, skär kugghjul, böjar fräsar eller borrar bulthål runt omkretsen av en del.

- Solid gjutjärnskonstruktion

-Justerbart delningshuvud

-Indexeringsplatta med hög precision

- Starkt stöd för arbetsstycket

Huvuddrag:

- Stabil kropp,
Delningshuvudet är av solid kvalitet och har lång livslängd. Den antar spegeldesign, är slitstark och rivbeständig och ser lågmäld ut.

- Justerbar huvudstock,
Indexeringshuvudet kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt. Detta är praktiskt om du vill skära en del från en viss vinkel.

- Direkt indexeringsplatta,
Genom att vrida det första steget av extruderingsstiftet, som går in i plattan, kan du dela upp hela cirkeln i 2, 3, 4, 6, 8, 12 eller 24 lika delar. Ytterligare ett lager hindrar spindeln från att vibrera under bearbetningen.

-mer exakta tallrikar,
Indexeringshuvudets högprecisionsprestanda uppnås genom indirekta indexeringsplattor A, B och C. Alla divisioner från 2 till 50 kan uppnås, men vissa divisioner från 51 till 380 kan inte uppnås. Kontrollera bruksanvisningen innan du ställer in.

-Kraftfull MT2 bakkropp,
MT2 ändstocken ger ett starkt stöd för arbetsstycket som bearbetas. Det är särskilt användbart när arbetsstycket är relativt långt och smalt.

-Brett utbud av applikationer,
Denna roterande indexerare används på borden på fräsmaskiner och andra verktygsmaskiner, inklusive borrpressar, slipmaskiner och borrmaskiner.

Produktspecifikationer:

Gunga: 6-1/2 tum (16,5 cm)

Mitthöjd: 3-15/16 tum (10 cm)

Spindelbox kona: MT2

Nettovikt: 50,7 lbs (23 kg)

Huvudstockens mått: 9,5" x 7,5" x 6,5" (24 x 19 x 16,5 cm)

stjärtstockens mått: 3,5" x 6" x 4" (9 x 15 x 10 cm)

Paket innehåll:

1 x delningshuvud

3 x avdelare

1 x stjärtstock

1 x 125 mm trekäftchuck

Funktioner och detaljer:

-Solid gjutjärnskonstruktion: Sväng: 6-1/2 tum/168 mm. Delningshuvudet är tillverkat av hård spegelpolering, som är slitstark och är ett bra val för långvarig användning. Dess ömtåliga delar fungerar perfekt och indexerar matematiskt materialet som ska skäras.

- Bekväm justering: Spindellådan på fräsmaskinens indexeringshuvud kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt, så att du kan hantera föremål av olika storlekar genom att ändra vinkeln.

- Högprecisionsindexeringsplatta: Det universella indexeringshuvudet är utrustat med en direkt indexeringsplatta och en utbytbar indexeringsplatta på huvudet, samt två utbytbara indexeringsplattor med olika antal hål. Avdelare ställer in det exakta avståndet mellan skären.

- Starkt stöd för arbetsstycket: I paketet ingår även en tailstock, som ger ett starkt stöd för de långa metallstänger du vill hantera, vilket ger stabilare arbetsförhållanden.

- Brett användningsområde: Denna roterande indexerare används på borden på fräsmaskiner och andra verktygsmaskiner, inklusive borrpressar, slipmaskiner och borrmaskiner.

Objektsnr 608519898

Visningar 407

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5" BS-0 precisionsindexeringshuvud med 3 avdelare,stjärtstock,125mm 3-käft chuck

Pris

4 595 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?