Beskrivning

"40 Year Old Virgin"

40 year old virgin är en hysteriskt rolig komedi som garanterat får dig att skratta från början till slut. Med en lysande prestation av Steve Carell i huvudrollen tar filmen oss med på en oförglömlig resa genom en mans komiska och pinsamma strapatser när han försöker förlora sin oskuld vid fyrtio års ålder. Fylld med galna situationer, galna karaktärer och oändliga skratt, erbjuder "40 Year Old Virgin" en oslagbar blandning av humor och hjärta. Oavsett om du är 40 år gammal eller inte, är denna film ett måste-se för alla som uppskattar en riktigt bra skrattfest.

"Love Actually"


Love Actually är en hjärtevärmande romantisk komedi som berör och förtrollar från början till slut. Med en enastående ensemble cast, inklusive Hugh Grant, Emma Thompson och Liam Neeson, väver filmen samman flera kärlekshistorier som alla utspelar sig under juletiden i London. Genom sina gripande och ofta oväntade berättelser utforskar "Love Actually" olika aspekter av kärlek - från passionerad romans till familjekärlek och vänskaplig kärlek. Med humor, värme och en fantastisk soundtrack är "Love Actually" den perfekta filmen för alla som vill känna sig inspirerade och upplyfta av kärlekens kraft.

"Wimbledon"


Wimbledon är en romantisk komedi som servar en perfekt mix av kärlek, passion och spänning. I denna charmiga film följer vi en tennisstjärna på nedgång, spelad av Paul Bettany, och en lovande nykomling, spelad av Kirsten Dunst, när de kämpar både på och utanför banan under Wimbledon-turneringen. Med sina levande karaktärer, romantiska gnistor och inspirerande budskap om att följa sina drömmar, är "Wimbledon" en film som får ditt hjärta att slå snabbare och ditt leende att sträcka sig över hela ansiktet. En perfekt match för alla som älskar en film som träffar rätt på alla punkter!

"Unfaithful"


Unfaithful är en intensiv och gripande thriller som fångar tittarens uppmärksamhet från första stund. I denna omskakande berättelse utforskar vi hur en till synes perfekt äktenskap plötsligt sätts på spel när huvudkaraktären, spelad av Diane Lane, inleder en farlig romans med en annan man. Med sin suggestiva atmosfär och kraftfulla skådespelarinsatser, särskilt från Lane och Richard Gere, tar "Unfaithful" oss med på en känslomässig resa full av passion, förräderi och förlåtelse. För en film som garanterat håller dig på helspänn och får dig att fundera över moraliska dilemman, är "Unfaithful" ett måste-se för alla som älskar gripande och tankeväckande drama.

"Försoning"


Försoning är en episk och gripande film som kastar tittarna in i en värld av passion, svek och ånger. Baserad på Ian McEwans bästsäljande roman, tar denna mästerligt regisserade film oss med på en emotionell resa genom årtionden och skildrar hur en enda ödesdiger händelse kan forma människors liv för alltid. Med imponerande skådespelarinsatser från Saoirse Ronan, Keira Knightley och James McAvoy, förbluffar "Försoning" genom sina djuplodande karaktärsporträtt och förmågan att få oss att ifrågasätta vår egen uppfattning om sanning och förlåtelse. För en film som berör själen och lämnar ett outplånligt intryck är "Försoning" ett absolut måste-se.
..........................................................................................................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633 681 064

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:19

(Sänkt pris) DVD 5 PACK ( Komedi/romantik ) - Som Ny!

Pris

20 kr

Slutar om

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också