Beskrivning

DVD - FIFTY SHADES OF GRAY / UNSEEN EDITION - NY/NYSKICK

Se bilder för egen bedömning av skicket. Skivan är helt fri från repor och fläckar. Antagligen aldrig spelad.I nyskick.

Skivan innehåller 2 versioner av filmen 50 Shades of Gray. Både en Unseen edition (Två timmar och tre minuters speltid) och bioversionen (Två timmars speltid).

Engelskt tal och svensk text.

Handling
Litteraturstudenten Anastasia Steele går med på att intervjua miljardären Christian Grey för att göra sin rumskompis en tjänst. Intervjuoffret visar sig vara en man som är både vacker och intelligent, men också en aning överlägsen. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne, men på sina egna villkor. Ana tvekar när hon under den framgångsrike Christian Greys yta, anar en man som har ett kontrollbehov på gränsen till besatthet. Men ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christian hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon hade.

Huvudrollerna spelas av Dakota Johnson och Jamie Dornan

"Fifty shades of Grey" baserad på den första boken i den bästsäljande romanserien av E L James som blivit ett globalt fenomen.

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 72 gram

Samfraktar.

Objektnr 634876822

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 17:13

DVD - FIFTY SHADES OF GRAY / UNSEEN EDITION - NY/NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

52 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

407 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också