Beskrivning

UTGÅNGEN

Till en början verkade det som om Martin Burney var Lauras dröm.Han var stilig, framgångsrik och förföriskt snygg. Inte förrän degift sig upptäcker Laura att Martin är en kvinnas absoluta mardröm- tvångsmässig, kontrollerande och livsfarligt våldsam. Efter attha levt i skräck och fara i tre år beslutar sig Laura för attrymma. Eftersom hon vet att inget annat än hennes egen död kanstoppa Martin, låtsas hon drunkna i en båtolycka och återuppstårunder nytt namn i en annan stad i mellanvästern. Trots att honskaffat sig en ny identitet och ett nytt utseende, lever Laura i enständig skräck vid minnet av Martins brutalitet - ett minne somblir högst levande när Martin förstår att Laura fortfarande lever.Driven av sin besatthet kommer Martin inte att låta någonting stå ivägen i jakten på att få hämnas sin svekfulla hustru.

Thriller från 1991 av Joseph Ruben med Julia Roberts och PatrickBergin.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 554256101

Visningar 298

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sova med fienden dvd UTGÅGNEN thriller med Julia Roberts

Pris

69 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 617 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också