Beskrivning

Detta unika set kommer säkerligen att tilltala alla tjejer som gillar smycken. Setet innehåller många fantastiskt färgade pärlor i olika former och färger. Tack vare dem kan barnet göra armband, halsband eller pannband, som han kommer att ge till en älskad eller bära själv.
Att leka med pärlor har en positiv effekt på barnets utveckling, formar hans konstnärliga färdigheter tillsammans med utvecklingen av fantasi, samtidigt som du övar koncentration; den utvecklar manuella färdigheter och stimulerar kreativitet, och medan den leker med kamrater lär den ut samarbete i en grupp och förbättrar sociala färdigheter och integrationsförmåga.
Setet är lätt och praktiskt, vilket gör att barnet enkelt kan ta det med sig till dagis, till en kompis, till trädgården; Setet har små dimensioner och tar lite plats, så förvaringen är enkel.
Ett set med 900 element gör att barnet kan skapa smycken i olika former och med olika motiv. Till uppsättningen pärlor ingår pannbandsbågar, fiskelina, snöre, fästen och kopplingar.

SPECIFIKATION
Antal element 900
mått: 13 x 27 x 2,5 cm
vikt: 358g

INGÅR
antal element: 900
bandbågar
sträng
fästelement
pärlor
sax

Objektsnr 628122861

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:20

Set för tillverkning av armband/halsband - 900 delar

Pris

199 kr
Annonsen är avslutad

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 145 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?