Beskrivning

Doft: Moon Phases. Tänd dina sinnen och anslut till månfasernas himmelska energi med Green Tree Premium Masala Incense Moon Phases. Handgjorda med omsorg med en blandning av aromatiska botaniska ingredienser, varje rökelsestav bär den förtrollande doften av den månbelysta natten. Låt den aromatiska masalablandningen transportera dig till en sfär av lugn och mystik, skapa en harmonisk atmosfär för avkoppling, meditation eller helt enkelt varva ner efter en lång dag. Månfasernas rökelse bär essensen av månens cykler. Dess doft är designad för att framkalla en känsla av anslutning till de himmelska rytmerna. Den kan användas för ritualer, meditation eller för att skapa en lugn atmosfär. Denna rökelse inbjuder till reflektion, manifestation och omfamning av månfasernas transformativa energier.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 12 stycken rökelsepinnar. Observera att rökelsehållare ingår ej, dessa köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 45 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Green Tree. De erbjuder ett brett sortiment av doftprodukter för varje rum som tillverkas i Indien. Grunden för dess produkter är av österländska traditioner. Genom deras långa kunskap och erfarenhet kan de erbjuda den bästa kvalitén från Indien. Genom att uppleva naturens dofter skapas harmoni. Green Tree är för alla.

Objektsnr 624405320

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Green Tree - Moon Phases, rökelsepinnar

Pris

19 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 018 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?