Beskrivning

Doft: Oracle Of Tarot. Denna rökelse är idealisk för att rena och ladda dina tarotkort och orakelkort. Lätt sötma och tränoter i denna rökelse. Doften kommer från de naturliga ingredienserna som används. Detta är en exceptionell rökelse som är produkten av den speciella konsten att göra traditionell indisk rökelse. Aromerna är sammansatta enligt principerna för aromakologi, som är studiet av luktens inverkan på mänskligt beteende. Det är också konsten att komponera dofter och utvärdera deras effekter på kropp och själ.

Säljes per 1 styck förpackning om ca. 12 stycken rökelsepinnar. Observera att rökelsehållare ingår ej, dessa köpes separat.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 45 minuter.

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Green Tree. De erbjuder ett brett sortiment av doftprodukter för varje rum som tillverkas i Indien. Grunden för dess produkter är av österländska traditioner. Genom deras långa kunskap och erfarenhet kan de erbjuda den bästa kvalitén från Indien. Genom att uppleva naturens dofter skapas harmoni. Green Tree är för alla.

Objektsnr 624405329

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Green Tree - Oracle Of Tarot, rökelsepinnar

Pris

19 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 018 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?