Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna praktiska hopfällbara vagn med avtagbar kapell och terränghjul är gjord av vattentät 600D Oxford-tyg och en kraftig stålram.

Produkten använder 360-graders roterande terränghjul för att göra din parkering och skjutning och drag smidigare.

Produkten har ett stort förvaringsutrymme. En extra förvaringskorg, två nätfickor ger extra förvaringsutrymme.

Den kan lätt öppnas och fällas ihop på några sekunder. Denna fyrhjuliga vagn är ett praktiskt och bekvämt verktyg för utomhusaktiviteter, packning och förflyttning av föremål.

- Material av hög kvalitet

-Multifunktionell hopfällbar cykel

- Bärbart push-pull handtag

- Vikbar och kompakt

Huvuddrag:

- Material av hög kvalitet,
Den hopfällbara vagnen är gjord av stark stålram och 600D Oxford polyestermaterial för ökad stabilitet och hållbarhet. Den hopfällbara vagnen är demonterad för enkel rengöring.

- avancerade detaljer,
Den hopfällbara vagnen har en oxfordduksöverdel och är mycket enkel att montera och demontera. Vagnen ger en extra förvaringskorg, två nätfickor och en säkerhetsrem för din bekvämlighet.

- push-pull handtag,
Objektet innehåller två justerbara och teleskopiska handtag för enkel transport, så att du enkelt kan dra eller skjuta skåpbilen. Handtaget på baksidan är också justerbart i höjdled.

- hopfällbar vagn,
Vagnen fälls ner till en bärbar storlek på 39"x20. 4"x7. Installeras på några sekunder utan montering krävs. Den kan vikas ihop till en liten bärväska för enkel förvaring.

- stort strandhjul,
ATV-hjulen är 4 tum breda och 7 tum i diameter, och de kan rotera 360° för smidig rörelse och gå var som helst.

-Brett utbud av applikationer,
Den hopfällbara husvagnen är designad för att packa och flytta föremål under utomhusaktiviteter som stora shoppingdagar, camping, fiske, park, BBQ, sport, picknick, strand, trädgård och mer.

Produktspecifikationer:

Ram: Pulverlackerat vikt stål
Tyg: 600D Oxford Polyester
Färg: Svart
Produktstorlek: 39"x21.4"x39"/98.5x54.3x98.5cm
Vikt storlek: 39"x20.4"x7" /98.5x52x17.8 cm
Maximal handtagsstorlek: 39"/98,5 cm
Maximal viktkapacitet: 220,5 lbs/100 kg

Paket innehåll:

1 x hopfällbar vagn

2 x nylontjuder

1 x installationsverktyg

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt material: Denna hopfällbara vagn består av en stark stålram, helsvetsad, vilket gör ramen stark och förstärkt. Den hopfällbara vagnen är utrustad med en vattentät 600D Oxford-polyesterkapell, tillagd med dubbla lager vadderad bomull och dubbla sömmar för extra stabilitet.

-Multi-purpose Folding Cart: Den hopfällbara utomhushusvagnen har en extra förvaringskorg och två nätpåsar, vilket gör det mer bekvämt och flexibelt för dig att bära små föremål som drycker och paraplyer. ATV:n har en avtagbar kapell som ger skugga åt dina husdjur och tillhörigheter. Du kan säkra den med ett säkerhetsbälte.

-Bärbara skjut- och draghandtag: Den hopfällbara vagnen är utrustad med två justerbara och teleskopiska handtag, du kan välja att skjuta eller dra. Båda handtagen är designade med runda handtag, som är mer ergonomiska och lätta att trycka och dra.

- Vikbar och kompakt: Du kan fälla ihop skåpbilen till en bärbar storlek på 39"x20,4"x7. Den kan fällas ihop på några sekunder och kan bäras när som helst och var som helst utan några verktyg. Du kan lägga den i en garderob, garage eller bagageutrymmet på vilken standardbil som helst. Den lätta att dra hopfällbara designen kan ge dig en bekväm utomhusupplevelse.

-Mångsidig användning: Den här hopfällbara verktygsvagnen är idealisk för shoppingtransport, familjeutflykter eller som en lastvagn för resor, resor, semester, trädgård, park, camping, livsmedelsbutik, zoo, utomhussportaktiviteter eller rörliga föremål.

Objektsnr 629037146

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 19:13

Mångsidig hopfällbar vagn med justerbar handtag och avtagbar kapell, 100kg last

Pris

2 395 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?