Beskrivning

Produktbeskrivning:

Den pneumatiska hydraulpumpen är sammansatt med flygaluminiumskal, högkvalitativ pumpkärna och högtrycksoljerör, som är lätt i vikt, korrosionsbeständig och hållbar.

Den användarvänliga fotmanövrerade designen gör dessa hydraulpumpar tidsbesparande och lätta att använda.

Denna fotluftpump har en tvåstegs frigöringsmekanism och används ofta inom bilindustrin.

-Perfekt prestanda

-hög kvalitet

- Fotmanövrerad design

-2-stegs frigöringsmekanism

Huvuddrag:

- effektiv prestanda,
1,7L bränsletank av aluminiumlegering, slitstark. Flödeshastighet: 52 kubiktum per minut. Hydrauloljepumpen är utrustad med ett högtrycksoljerör, som är hållbart och slitstarkt, så det finns ingen anledning att oroa sig för oljeläckage.

- Material av hög kvalitet,
Skalet och pumpkärnan är gjorda av flygaluminium, vilket ger oljekretslopp i rostfritt stål, renare driftsmiljö och längre livslängd.

- Fot pump,
Hydraulpumpen antar en humaniserad fotmanövrerad design, som är lätt att kontrollera och använda, sparar tid och ansträngning och har stark kraft.

-2-stegs frigöringsmekanism,
Frigöringsmekanismen på andra nivån, tryckavlastningen för små flöden på första nivån, den andra nivån stora flödet, möter behoven för olika oljereturhastigheter.

- Standard 3/8" NPT,
Pumpen använder 3/8" NPT-skarv hydraulisk snabbkoppling, med dammskydd och oljeport i gjutet stål, vilket inte är lätt att läcka olja och är slitstarkt.

- Tillämpningsomfång,
Denna pneumatiska hydrauliska fotpump är lämplig för riggning och flyttning av tunga maskiner, bilreparationer, oljerigg, maskinunderhåll, etc.

Produktspecifikationer:

Hydraul/luftförhållande: 100:1
Lufttrycksområde: 25-125 psi (1,7-8,6 bar)
Flöde (vid 100psi/6,9 bar): 52 cu.in/min (0,85 liter/min)
Flöde (vid 10 000 psi/700 bar): 10 cu.in/min (0,16 liter/min)
Luftförbrukning (under 100psi/6,9 bar): 11 SCFM (0,31 cu.m/min)
Användbar oljevolym: 104 kubiktum (1,7 liter)
Volym: 110 kubiktum (1,8 liter)
Aluminiumburk: 6,2 kg
Produktstorlek (L*B*H): 10*5*7 tum

Paket innehåll:

1 x luft/hydraulpump
1 x Högtrycksoljerör
1 x snabbkoppling

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt prestanda: Bränsletank: 104 cu tum (1,7 liter); Flöde: 52 kubiktum per minut (0,85 liter per minut); Lufttrycksområde: 25-125psi (1,7-8,6 bar); Maximalt justerbart tryck: 10 000 PSI. Intags- och oljeinloppsfilter minskar risken för skador på grund av föroreningar.

-Hög kvalitet: Huset och pumpkärnan i denna lufthydrauliska fotpump är gjorda av högkvalitativt flygaluminium, som är lätt i vikt och korrosionsbeständigt, vilket möjliggör oljekretslopp i rostfritt stål, renare driftsmiljö och längre livslängd. Kompakt design för användning på plats på byggarbetsplatser och underhållsarbeten.

- Fotmanövrerad design: Denna lufthydrauliska pump antar en ergonomisk fotmanövrerad design, med stark kraft och högt uttryck, vilket kan spara förarens tid och energi. Använd enkla pedalkontroller för att pumpa, hålla eller släppa laster.

-2-stegs utlösningsmekanism: Den här automatiska luftpumpens tvåstegs utlösningsmekanism ger snabb eller uppmätt ramåtergång samtidigt som den minskar hydrauliska stötar. En inbyggd intern övertrycksventil skyddar hydrauliska komponenter från hydrauliskt tryck.

- Olika applikationer: Denna hydrauliska fotpump är idealisk för användning med olika kolvar, pressar och hydrauliska avdragare. Lämplig för riggning och flyttning av stora maskiner, bilreparationer, biltillverkning, oljerigg, maskinreparation och enkelverkande cylindrar.

Objektsnr 630650485

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:27

10000PSI 3/8"NPT luftdriven hydraulpump,fotmanövrerad,2-stegs frigöringsmekanism

Pris

2 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?