Beskrivning

NY / Oanvänd Värmepistol 350°C Bärbar Mini Varmluftspistol 320W * 1,5m dubbelisolerad kabel

Bärbart och effektivt uppvärmningsverktyg: SEEKONE 320W minivärmepistol ger stark kraft och värmer snabbt upp till 350°C på några sekunder för att förbättra effektiviteten i ditt arbete. 1,5 m (4,9 fot) ultralång kabel är idealisk för användning i stora ytor.

Överbelastningsskydd och premiummaterial: Det inbyggda överbelastningsskyddet ser till att strömmen i detta varmluftspistolverktyg kommer att stängas av automatiskt när temperaturen är överhettad för att undvika att farliga situationer som högtemperatursmältning och brand uppstår. Och den högkvalitativa slagtåliga plastkroppen garanterar maximal säkerhet för dig.

Underbart Design: Pennliknande design och låg vikt gör att varmluftspistolen ligger bekvämt i handen, och den är särskilt lämplig för att koncentrera hög värme i snävt svåråtkomliga områden. Det infällbara metallfästet håller värmepistolen stabilt på bordet och använd den handsfree. Vänster och höger sida har en kylfläns som kan sänka innertemperaturen och förlänga livslängden.

Breda Applikationer: Om du gillar DIY är detta ett bra verktyg för dig. Den kan användas för ljustillverkning, präglingspulver, gummistämpel, elektronikreparation, akvarelltorkning, krympförpackning och andra uppvärmnings- eller upptiningsändamål. Det är ett viktigt verktyg för dagliga handgjorda projekt.

Du Får: 1 x 320 W värmepistol, 1 x reflektormunstycke, 1 x användarmanual.

Objektsnr 631760368

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 21:21

NY Värmepistol 350°C Bärbar Mini Varmluftspistol 320W *1,5m dubbelisolerad kabel

Pris

169 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

98 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?