Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna diesel/fotogen överföringspump har ett hållbart gjutjärnshölje och en 155W kopparmotor för ökad fyllningseffektivitet.

Påfyllningsnippeln slutar automatiskt fyllas när tanken är full, och den självsugande funktionen är idealisk för frekventa och intermittenta pumpoperationer. Genomtänkta detaljer gör den mer bekväm och bekväm att använda.

- kraftfulla funktioner

- drift med låg ljudnivå

- Bränslemätare med dubbla avläsningar

- Flera skydd

Obs: Använd inte bensin eller andra brandfarliga vätskor.

Huvuddrag:

- mekanisk bränslemätare,
Utrustad med en mekanisk bränslemätare kan den digitalt och exakt observera bränsleöverföringssituationen. Det finns 4 delsummor och 8 totala avläsningar för att möta olika behov.

- Automatisk sugfunktion,
Denna dieselöverföringspump har en automatisk aspirationsfunktion som sparar starttid. Suglyft: 79" / 2 m. Utloppshuvud: 157" / 4 m.

-155W högeffektiv motor,
Denna pump kan leverera upp till 2,64-10,57 GPM / 10 - 40 L/min. 2800 RPM säkerställer att denna pump effektivt levererar bränsle var du än vill ha det.

- Slitstarkt gjutjärnshus,
Denna självsugande överföringspumpkropp är tillverkad av gjutjärn och är hållbar och korrosionsbeständig för att klara år av arbete i alla miljöer.

- Vinn i detaljerna,
Denna pump konkurrerar ut andra när det gäller pistolfästen och bränslemätare. Ytan på den automatiska oljehopppistolen är slät och matt. Dessutom får du rent bränsle med filtret och enkel transport med handtaget.

- olika applikationer,
Bränsleöverföringspumpen möjliggör snabb och säker bränsleöverföring på plats för lastbilar, fat, dieselfordon och fartyg. Det möjliggör leverans av diesel och fotogen. Obs: Använd inte bensin eller andra brandfarliga vätskor.

Produktspecifikationer:

Bränsletyp: Diesel, fotogen

Mätaravläsning: 4-siffrig delsumma och 8-siffrig total

Flödeshastighet: 2,64-10,57 GPM / 10 - 40 l/min

Hastighet: 2800 rpm

Effekt: 155W

Pumpmått: 7,5" x 3,9" x 5,5" / 19 x 10 x 14 cm

Suglyft: 79" / 2 m

Utloppshuvud: 157" / 4 m

Instrumentmaterial: plast + aluminiumlegering

Övergripande mått: 13,8" x 11,8" x 9,1" / 35 x 30 x 23 cm

Totalvikt: 32 lbs/14,5 kg

Paket innehåll:

1 x bränslepump

Funktioner och detaljer:

- Bränslemätare med dubbel läsning: Denna bränsleöverföringspump övervakar bränsletillförseln exakt och tillförlitligt. Det finns två typer av avläsningar på den - 4-siffrig delsumma och 8-siffrig totalsumma. Noggrannhet: ±1%. Maxtryck: 50 psi / 3,5 bar.

- Oljemunstycke: Som tillbehör till denna dieselöverföringspump har det automatiska oljemunstycket en slät ytfinish för att undvika kemisk reaktion mellan munstycket och oljan. När bränsletanken är full kommer oljeutloppet automatiskt att sluta tanka.

-Kraftfull motor: Oljepumpkroppen är gjord av gjutjärn, utrustad med en 155W 2800 RPM kopparmotor, som är hållbar. Automatisk oljeabsorptionsfunktion förkortar tiden för bilen att fylla på oljan. Suglyft: 79" / 2 m. Utloppshuvud: 157" / 4 m.

-Humaniserade detaljer: De användarvänliga detaljerna kan tillföra bränsle smidigt och säkert: oljepistolstöd för lagring av oljepistoler; fettspruta för automatisk hoppning; noggrann bränslemätare för övervakning av transmissionen; oljepump med hög kapacitet för flera användningsområden; praktiskt filter för ren olja; bekvämt handtag för enkel transport.

- Bästa tillämpning: Denna dieselpump är lämplig för lastbilar, oljefat, dieselfordon och fartyg. Den är idealisk för diesel och fotogen. Obs: Använd inte bensin eller andra brandfarliga vätskor.

Objektsnr 629821624

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 12:21

40L/Min självsugande elektrisk diesel/fotogen överföringspump,genomtänkta detalj

Pris

2 429 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?