Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Automatisk skjutdörrsöppnare, maximal dörrvikt: 1400 lbs med 2 fjärrkontroller och 2 x 10 fot kedja.

Den elektriska skjutdörrsöppnaren är svaret du har letat efter. Det ger ökad säkerhet och bekvämlighet för ditt hem eller företagsfastighet. Denna kraftfulla skjutdörrsöppnare kan öppna dörrar som väger upp till 1400 pund, och 2 trådlösa fjärrkontroller låter dig styra din grind på upp till 100 fots avstånd.

Gör dig redo att uppleva ökad säkerhet och bekvämlighet. 2 nödöppningsnycklar tillhandahålls så i händelse av strömavbrott (eller förlorad fjärrkontroll) kan du fortfarande komma åt din fastighet. Om ett hinder upptäcks kommer grinden att stanna och backa, så du behöver inte oroa dig för att husdjur eller små barn ska skadas. Skjutdörrsöppnare är ett måste för att skapa en säker och fridfull miljö för din fastighet.

-Hög effekt ren kopparmotor

-fjärrkontroll

-Säker och intelligent design

-Enkel installation

Huvuddrag:

-370W kopparmotor,
Denna kraftfulla elmotor kan flytta grindar som väger upp till 1400 pounds vid 43 fot/min. Dessutom har den tyst drift och överbelastnings- och överhettningsskydd för att säkerställa långvarig användning.

-Smart fjärrkontroll,
Du kan använda fjärrkontrollen för att styra öppning, stängning och stopp av porten på nästan 100 fots avstånd. Två nödöppningsnycklar gör att du kan öppna porten manuellt vid strömbrist. Våra dörröppnare stängs automatiskt efter öppning. Tiden kan anpassas till 5, 10 eller 20 sekunder.

-Intelligent hinderdetektion,
Om dörröppnarens sensor upptäcker ett hinder kommer dörren att stanna och backa. Denna teknik ger dig stor bekvämlighet och säkerhet.

- Stabil och vattentät konstruktion,
Kraftigt vattentätt hölje skyddar motorn från skador. Rostfria kugghjul med regnskydd rostar aldrig. Den 9 tum höga basen förhindrar att dörröppnaren hamnar under vatten under kraftiga regn.

- Tillbehör och kryptering,
Den elektriska dörröppnaren levereras med 2 x 10 fot kedja och kompletta monteringstillbehör. Du kan installera den utan krångel. Vår fjärrkontroll har också ett rullande stöldskyddsläge för att förhindra intrång.

-Brett utbud av applikationer,
Denna elektriska dörröppnare används ofta i olika skjutdörrar för att säkerställa säkerheten för din fastighet. Det kan tillgodose behoven hos privata bostäder, företag, skolor, hotell, gårdar, rancher, etc.

Produktspecifikationer:

Strömförsörjning: 220V AC, 50Hz

Dörrrörelsehastighet: 43 fot/min, 13 m/min

maximal. Dörrvikt: 1400 lbs/600 kg

Fjärrkontrollens räckvidd: 100 fot / 30 m

Motorhastighet: 66 rpm

Uteffekt: 370W

Utgående axelhöjd: 48 mm

Utgående vridmoment: 16 Nm

Arbetscykel: S2, 15 minuter

Buller: mindre än 56 decibel

maximal. Dörrlängd: 39,4 fot/12 m

maximal. Fjärrkontroll: 40

Fjärrkontrollläge: en knapp

Frekvens: 433,92 MHz

Gränslägesbrytare typ: Magnetisk

Drifttemperatur: -4°F~+122°F / -20°C~+50°C

Produktmått: 12,6 x 6,18 x 22,5 tum/32 x 15,7 x 57 cm

Paket innehåll:

1 X skjutdörrsöppnare

1 X 20' kedja (kan delas i 2 x 10' kedja)

2 x fjärrkontroll (batterier ingår ej)

2X manuella frigöringsnycklar

1 X monteringsutrustning

1 X monteringsdelar

1X manuell

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull motor av ren koppar: Skjutdörröppnaren har en tyst 370W motor som är mycket effektiv och kan flytta en 1400 lb dörr med 43 fot/min. Den har ett robust, vattentätt hölje som skyddar mot korrosion och damm. Den 9 tum höga basen förhindrar att dörröppnaren hamnar under vatten under kraftiga regn. Stå upp för alla förhållanden och håll dörrarna öppna.

-Fjärrkontroll: Vår elektriska dörröppnare kommer med två fjärrkontroller som låter dig styra dörröppning, stängning och stopp på upp till 100 fots avstånd med en knapptryckning. Inkluderar två manuella frigöringsnycklar vid strömavbrott. Kraften att öppna och stänga ligger i din handflata. Tillförlitlighet du kan lita på när du behöver den som mest. Dörröppnaren stängs automatiskt efter öppning. Tiden kan ställas in på 5, 10 eller 20 sekunder.

-Säker och intelligent design: Motorn är utrustad med ett temperaturskydd, och motorns dragkraft kan justeras under drift för att förhindra överbelastning av motorn. Med hjälp av hinderdetekteringsteknik kommer grinden att stanna och backa när den stöter på ett hinder under stängning eller öppning.

-Lätt att installera: Vi erbjuder 20-tums bandkedjor och inkluderar all monteringsutrustning du behöver. Installationsmanualen ger dig detaljerade instruktioner. Levereras med en insexnyckel. Allt du behöver för att förbereda din port för drift är färdigförpackat. Gör dig redo för oöverträffad bekvämlighet och komfort.

- Ett måste för skjutdörrar: Våra kedjedrivna dörröppnare är kompatibla med en mängd olika skjutdörrar, och uppfyller enkelt behoven i privata hem, kommersiella samhällen, skolor, hotell, gårdar, rancher och mer. Det kommer att skydda din egendom från inkräktare.

Objektsnr 630032352

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

600kg 13m/min automatisk skjutportsöppnare kit, intelligent hinderdetektering

Pris

2 859 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?