Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna träbearbetningsmaskin är robust och lätt att använda. Insticksmaskinen levereras med en standard nyckelhållare med tre stift för att säkert greppa hålet.

Den har också en snabbinställd djupbegränsare och en avtagbar vippströmbrytare för att förhindra oavsiktlig eller obehörig användning av verktyget.

Denna fyrkantiga tenoner är lätt att installera och rengöra. Det är en multifunktionell ihålig spetsmaskin du förtjänar.

- Kraftfull prestanda

- Ansträngningsbesparande design

- Säkert och bekvämt

-Extra tillbehör

Huvuddrag:

- Hel kopparmotor,
Denna jetmuddermaskin har en helkopparmotor med inbyggda luftblad för att flytta träflis, och den bakre änden hjälper till att göra borrningen smidigare.

- Humaniserad design,
Denna spärrmaskin antar växellådans design. Det superlånga handtaget trycker ner den stora växeln för att köra, vilket kan spara användarens energi under drift.

- Vippbrytare,
För att förbättra driftsäkerheten är maskinen konstruerad med en säkerhetsbrytare, som kan användas omedelbart eller kan avslutas i en nödsituation.

- bakpanel av trä,
Denna fyrkantiga tenoner har en trädyna för enkel placering av mer material.

- extra mejselsats,
Denna insticksmaskin innehåller en 13 mm borrchuck med en stabiliserande bit, en 3/8-tapp, ett mejselstativ, en skiftnyckel för att installera borrchucken och fyra insexnycklar.

-Brett utbud av applikationer,
Denna maskin är multifunktionell och kan användas för att bearbeta träprodukter och metallmaterial.

Produktspecifikationer:

Motor: 370W

Hastighet: 1400 rpm

Mejselkapacitet: 6 - 12 mm / 0,24 - 0,47 tum

Chuckkapacitet: 13 mm/0,52"

Bussningsstorlek: 19,05 mm/0,75"

Produktstorlek: bas 36*34,2 cm, höjd 63 cm, handtagslängd 45 cm

Paket innehåll:

1 x Elektrisk mortisermaskin

1 x bänk

1 x insticksborrchuck

1 x tappkniv

1 x Mejselhållare

Funktioner och detaljer:

- Stark prestanda: Tappningsmaskinen är utrustad med en helkopparmotor, som kan vara kall under lång tid. Spindeln svänger med 1400RPM-3400RPM, vilket gör att du enkelt kan passera en rad lövträ och mjukt trä.

- Ansträngningsbesparande design: Det extra långa stålhandtaget underlättar justering av olika indexeringslägen och ger hävstång. Placera handleden i ett bekvämt läge för maximal kraft och kontrollen är förskjuten.

-Säker och flexibel: Denna fyrkantiga spännmaskin har en säkerhetsbrytare, som kan startas och användas snabbt, vilket säkerställer säker drift. Aktivitetsbordet är flexibelt och lätt att styra. Du kan också trycka på handratten för att få arbetsstycket att röra sig fram och tillbaka, vänster och höger snabbt, och skärningen blir exakt.

-Kompletta tillbehör: Tillbehören till denna produkt inkluderar 13 mm borrchuck, 3/8 tappkniv, 19 mm knivhållare, 4 sexkantnycklar, vilket ger fler möjligheter för denna tappmaskin.

-Universell användning: Denna multifunktionella tapp- och tappmaskin kan inte bara skära trätapp i runda, fyrkantiga, speciella fyrkantiga och andra former, utan kan också användas för cirkulära spår, invändig slipning, metallborrning, etc. Oöverträffad intrikata design och detaljer.

Objektnr 631865162

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 16:55

370W 1400RPM stationär elektrisk mortisermaskin med tillbehör, ren kopparmotor

Pris

4 359 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?