Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna elektriska köttkvarn är ett snabbt och bekvämt sätt att göra perfekt malet kött. Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stålmaterial, hälsosamt och hållbart. Med sin kraftfulla 1100W motor kan den mala kött upp till 250kg/550lbs per timme.

Enkel användning sparar effektivt tid och energi. Två slipskivor (6 mm, 8 mm) finns för grov- eller finslipning. Lämplig för användning i hemkök, hotell, restauranger, företag och andra tillfällen.

OBS: Halsen på köttkvarnen är inte avtagbar.

-hög kvalitet

- Kraftfull prestanda

-Lätt att använda

- Noggrant designade detaljer

Huvuddrag:

- Material av rostfritt stål,
Tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål, det är säkert och hälsosamt och har ökat slitstyrka och korrosionsbeständighet.

- Kraftfull motor,
Den kraftfulla motorn på 1100 watt roterar med 193 rpm och kan mala cirka 250 kg/550 pund kött per timme, vilket avsevärt förbättrar effektiviteten vid malning av kött.

- Lätt att använda,
Den enkla knappen med på/av gör den enkel att använda och kan mala de flesta köttsorter utan tråkiga steg. Spara tid och energi, lämplig för användare i de flesta åldrar.

-Lätt att montera och rengöra,
Malplattan och skivan på denna elektriska köttkvarn är löstagbara, vilket avsevärt underlättar användningsprocessen.

- Kompletta tillbehör,
Levereras med rostfritt stålbricka och plaststång för enkel användning. Anta ventilationsdesign och god värmeavledning. Två slipskivor för olika ändamål. Dessutom kommer den även med fyra halkskyddsfötter.

-Brett utbud av applikationer,
Köttkvarnen är idealisk för restauranger, stormarknader, snabbmatsrestauranger, slaktare för att mala hamburgare, biffar och annat kött.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Motoreffekt: 1100W

Hastighet: 193 rpm

Produktivitet: 250 kg/550 lbs per timme

Produktmått: 448 x 210 x 387 mm/17,6 x 8,3 x 15,2 tum

Förpackningsmått: 520 x 295 x 452 mm/20,4 x 11,6 x 17,8 tum

Bruttovikt: 24 kg/52,9 lbs

Paket innehåll:

1 x kommersiell köttkvarn

1 x köttpåskjutare

1 x grov slipplatta

1 x precisionsslipplatta

2 x blad

Funktioner och detaljer:

-Hög kvalitet: Vår kommersiella köttkvarn är gjord av livsmedelsklassat rostfritt stål, som är slitstarkt och rostfritt, inklusive hölje, toppplatta och blad Vår kommersiella köttkvarn ger dig en pålitlig användningsupplevelse redskap kan skära köttet vad du vill. Dess yta är polerad, fint hantverk och vackert utseende. Och det är lätt att rengöra och håller längre.

-Kraftfull prestanda: Köttkvarnen använder en 1100W kraftmotor med en rotationshastighet på upp till 193r/min Den kan mala cirka 250 kg/550 pund kött per timme, vilket gör det möjligt att mala kött snabbt och bekvämt. Det kan appliceras på en mängd olika ingredienser, inklusive kycklingben och fiskben. Genom att använda speciell tråddesign är effektiviteten mycket högre än vanlig tråd.

-Lätt att använda: Denna elektriska köttkvarn kan enkelt manövreras med bara en knapp. Matarröret är 54 mm / 2,1 tum brett, så det finns ingen anledning att finhacka köttet före malning. Ventilationshålen ger god värmeavledningseffekt och säkerställer en långsiktig stabil användning av motorn. Och maskinen arbetar med mycket lågt ljud. Dessutom förenklar den släta ytan rengöringsprocessen.

- Genomtänkt designade detaljer: Den utrustade köttbrickan ger dig en idealisk plats att hålla dina köttbitar nära till hands, redo för malning. Levereras med en köttpåskjutare för enkel fyllning. Dessutom ingår 2 slipplattor (6mm, 8mm). Maskinen är utrustad med 6 mm slipskivor och vi erbjuder dig även 8 mm slipskivor för grov- eller finslipning.

-Bred applikation: Förutom att mala kött kan denna kommersiella köttkvarn även mala fisk, paprika, grönsaker etc. Den är lämplig för hemkök, hotellrestauranger, företag och andra tillfällen. Det är den perfekta hjälpen för att skära ditt kött.

Objektnr 631638795

Visningar 175

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

250kg/timme kraftig elektrisk köttkvarn med kompletta tillbehör, kraftfull motor

Pris

3 695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?