Beskrivning

Tidlösa glödlampor: Små bordslampor kan hålla i generationer med elegant stil. Denna äkta klotbordslampa består av en frostad lampfot av oksten och en metallfot.

3-vägs dimbar bordslampa: Sängbordslampan har 3 palmavkännande alternativ (låg, medium och hög) för att tillfredsställa mobiltelefoner. Nattdukslampan använder film. Det finns en touchsensor på metallbasen som tänder/stänger av det korta ljuset.
.
Mjukt ljus skrivbordslampa: E26 LED-lampa (ingår) ger 3000K mild värme utan ljus. Om vit sten lampuppsättning fördelar ljuset jämnt, vilket skapar en bekväm och elegant folklig omgivning. ?Den 6,5 W LED-lampa-TV:n har en livslängd på mer än 10 000 timmar. Inget flimmer, inga övertoner och mer värme som matas ut.

Cinema Glass Lamp: Sovrumsbelysning bioinställning till levande belysning. Huangsheng glaslampor kommer inte att blekna med tiden, är hållbara och lätta att underhålla och är lätta att installera. .

Kundnöjdhet och garanti: Bordslampa Film 1 års garanti! Om du har några frågor/bekymmer är du välkommen att kontakta oss så svarar vi dig inom 24 timmar och påskyndar den mobila frågeraden.

Objektnr 635676470

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 jul 16:33

Sängbordslampa varm LED-lampa 3-sidig avbländning

Pris

243 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också