Beskrivning

Bärbar bordslampa: Uppgradera din charmiga bordslampa. En LED-ljuskälla läggs också till toppen av den klassiska skrivbordslampan i guld. Detta kommer att bidra till att förbättra den mest kvadratiska tvättytan. 3 typer av utforskning är inställda på stående nivå. Dessa klassiska bordslampor är portabla och lämpliga för läsning, hemarbete, sömn, dejting, underhållning och utomhusaktiviteter. .

Filmbordslampa: Ladda ner denna TV-stationslampa, som kan förvandlas till en animerad film. Den är lätt att använda, till exempel kan du ta med den här Zhenmei elektriska lampan till vilken plats som helst i ditt hem som en ny eller använda den som en utomhuslampa. Plats. Perfekt för sovrum, arbetsrum, kontor, spelbar, vardagsrum, matsal, café, matsal, hotellrum, camping, etc.

Kontaktlampa 3-nivådimning: Xiaogui Deng produktinduktionssensor. Pekkontakten kan dämpa ljuset med en lätt beröring. ?Första kontakten är den enklaste arbetsmiljön och ger en skonsam provinsiell arbetsmetod. Den andra touchen är för en dejt eller som dekoration. Den sista beröringen är den djupaste och är den lugnande beröringen av läsning, kontor eller utomhusarbete. .

USB-tillbehörslampa: Detta är en riktig LED-anslutningsport för kontroll av skrivbordslampor. Även om du har en USB-styrd handkontroll. Även om du har en USB-laddningskabel kan du fortfarande använda en USB-laddare för att ladda och flytta den. Strömförsörjning, vägguttag eller grenuttag.

Objektnr 632709377

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:58

Bärbar LED-bordslampa (svart)

Pris

221 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?